Povezane vesti
Murinjo bio ozvučen tokom utakmice, za sve je “kriv” sudija
Sportski žurnal 04.05.2023
Verujte mi, imao sam posla sa mnogo loših sudija. Uglavnom kada pričam o sudijama, to je zato što oni imaju direktan uticaj na utakmicu. Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo rekao je da je tokom utakmice protiv Monce bio ozvučen i nosio mikrofon kako bi se… »
Murinjo o skrivenom mikrofonu: Nisam glup
Sport klub 04.05.2023
Trener Rome Žoze Murinjo sve je iznenadio na utakmici protiv Monce kada je primećeno da nosi skriveni mikrofon. On sam objasnio je da je to uradio kako bi se zaštitio. Roma je igrala samo 1:1 u gostima protiv Monce, za koju mnogi govore da je… »
Novi šou Žozea Murinja, mikrofonom protiv sudija!
Sportske.net 04.05.2023
Fudbaleri Rome remizirali su juče u Monci rezultatom 1:1 što je itekako unervozilo trenera rimske ekipe Žozea Murinja. Portugalac je bio nezadovoljan ponašanjem sudije Danijelea Kifija za kojeg smatra da nije bio smiren i da nije imao utakmicu pod… »
Vesti dana »

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane

Vladan Milojević pred revanš sa Linkolnom: Niko nije pre utakmice pobedio, Arnautović će biti u sastavu
Danas pre 51 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 64 povezane