Povezane vesti
Murinjo bio ozvučen tokom utakmice, za sve je “kriv” sudija
Sportski žurnal 04.05.2023
Verujte mi, imao sam posla sa mnogo loših sudija. Uglavnom kada pričam o sudijama, to je zato što oni imaju direktan uticaj na utakmicu. Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo rekao je da je tokom utakmice protiv Monce bio ozvučen i nosio mikrofon kako bi se… »
Murinjo o skrivenom mikrofonu: Nisam glup
Sport klub 04.05.2023
Trener Rome Žoze Murinjo sve je iznenadio na utakmici protiv Monce kada je primećeno da nosi skriveni mikrofon. On sam objasnio je da je to uradio kako bi se zaštitio. Roma je igrala samo 1:1 u gostima protiv Monce, za koju mnogi govore da je… »
Novi šou Žozea Murinja, mikrofonom protiv sudija!
Sportske.net 04.05.2023
Fudbaleri Rome remizirali su juče u Monci rezultatom 1:1 što je itekako unervozilo trenera rimske ekipe Žozea Murinja. Portugalac je bio nezadovoljan ponašanjem sudije Danijelea Kifija za kojeg smatra da nije bio smiren i da nije imao utakmicu pod… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Večeras protesti širom Srbije zbog policijske brutalnosti u Novom Sadu
Nova pre 18 minutajoš 19 povezanih

UŽIVO Protestna Prajd šetnja kroz centar Beograda: Okupljeni poručuju „Vučiću odlazi“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 53 minutajoš 26 povezanih

Nemci se oporavili od početkog šoka, pa srušili Portugalce: Lo odveo pancere u četvrtfinale
Mondo pre 1 satjoš 60 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Dragan Stojkovic nakon pobede: „Znali smo da će biti teško – Dominirali smo!“ bleki milenković: „Najbinije da smo upisali tri boda!“
Hot sport pre 52 minutajoš 95 povezanih