Повезане вести

Вида Петровић Шкеро: Систем заказује већ дужи временски период (ВИДЕО)

Вида Петровић Шкеро: Систем заказује већ дужи временски период (ВИДЕО)

Инсајдер 04.05.2023
"Систем није заказао овог тренутка, већ заказује дужи временски период и ово што се десило је могло да буде предвидива последица. Систем је почео да заказује онда кад су почела да се дешавају све чешћа самоубиства због вршњачког… »
Петровић Шкеро о трагедији у београдској школи: Систем заказује дужи временски период

Петровић Шкеро о трагедији у београдској школи: Систем заказује дужи временски период

Нови магазин 04.05.2023
Бивша председница Врховног суда Србије Вида Петровић Шкеро оценила је у ситуацији попуту трагедије у београдској школи "Владислав Рибникар" свако мора да поступа у складу са законом, и да, како је казала, мора да се призна да је… »
Брнабић о трагедији у школи „Владислав Рибникар“: Систем није заказао

Брнабић о трагедији у школи „Владислав Рибникар“: Систем није заказао

Н1 Инфо 04.05.2023
Премијерка Ана Брнабић најавила је интензиван рад на примени владиних мера, после трагедије у београдској школи "Владислав Рибникар", те одбацила ставове да је до тога дошло јер је "систем заказао". Она је за телевизију Пинк… »
Брнабић о трагедији у школи на Врачару: Систем није заказао

Брнабић о трагедији у школи на Врачару: Систем није заказао

Радио 021 04.05.2023
Премијерка Ана Брнабић је најавила интензиван рад на примени владиних мера, после трагедије у београдској школи "Владислав Рибникар", те одбацила ставове да је до тога дошло јер је "систем заказао". Она је за телевизију Пинк… »
Брнабић: Не можете рећи да је систем заказао

Брнабић: Не можете рећи да је систем заказао

Еуроневс 04.05.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да сматра да ''систем није заказао'' када је реч о пуцњави до које је дошло јуче у ОШ ''Владислав Рибникар'' у Београду. ''Мислим да треба престати са тим флоскулама, систем… »
"Не мислим да је систем заказао": Брнабић о трагедији у школи: Влада је донела читав низ мера

"Не мислим да је систем заказао": Брнабић о трагедији у школи: Влада је донела читав низ мера

Блиц 04.05.2023
Премијерка Србија Ана Брнабић рекла је да је Влада донела 10 нових мера и одлучила да прошири рад већ постојеће групе за измену Кривичног законика. Брнабић је изјавила повод стравичног злочина због кога је проглашена тродневна… »
Брнабић о трагедији у ОШ „Владислав Рибникар“: Систем није заказао

Брнабић о трагедији у ОШ „Владислав Рибникар“: Систем није заказао

Нова 04.05.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић, коментаришући трагедију у којој су убијени ђаци и чувар ОШ "Владислав Рибникар", изјавила је да се не слаже са онима који кажу да је систем заказао. „Не слажем се са онима који кажу да је систем… »
Брнабић о трагедији на Врачару: "Не можете рећи да је систем заказао"

Брнабић о трагедији на Врачару: "Не можете рећи да је систем заказао"

Телеграф 04.05.2023
Влада наставља да ради на овом случају. Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да сматра да ''систем није заказао'' када је реч о пуцњави до које је дошло јуче у ОШ ''Владислав Рибникар'' у Београду. ''Мислим да треба… »

Вести дана »