Повезане вести
Борел упутио поруку солидарности са Србијом после још једног масовног убиства
Нови магазин 05.05.2023
Високи представник ЕУ за спољну политику и Безбедност Жозеп Борел поручио је данас поводом "још једног масовног убиства у Србији где су убијени невини људи" да је ЕУ уз Србију у тим тешким тренуцима. "Још једно масовно убиство… »
Билчик: Шокиран сам још једном масовном пуцњавом код Београда
РТВ 05.05.2023
СТРАЗБУР - Известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик саопштио је данас да је шокиран још једном масовном пуцњавом код Београда."Шокиран сам ужасним вестима о још једној масовној пуцњави у близини Београда. Моје… »
Билчик: Шокиран сам ужасним вестима о још једној масовној пуцњави у Београду
Телеграф 05.05.2023
Он је рекао да позива на темељну истрагу о, како је навео, страшним догађајима и позвао на потпуно спровођење правде. Известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик саопштио је данас да је шокиран још једном масовном… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе је с правом „поклопио“ Вучића: Нема „регате“ за ЕУ, Србија је стала са приступом Унији због режима
Нова пре 7 минутајош 4 повезане
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 12 минутајош 4 повезане
Звезда је фаворит против Штурма! Погледајте какве су квоте пред вечерашњу утакмицу у Грацу!
Курир пре 27 минутајош 6 повезаних
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 6 сатијош 3 повезане