Повезане вести

Парче раја у срцу Шумадије! Завирите на сеоско имање Јелене и Банета Томашевића на ком уживају њихова три сина ФОТО)

Парче раја у срцу Шумадије! Завирите на сеоско имање Јелене и Банета Томашевића на ком уживају њихова три сина ФОТО)

Стори 05.05.2023
Познати глумац Бранислав Томашевић и његова супруга, некадашња манекенка Јелена Ивановић слове за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени. У брачној заједници из које имају три сина Душана, Богана и Стефана они… »
Гајим свиње, овце и гледам своје кокошке! Српски глумац пронашао срећу на селу, има и план - Кад сам овде нема стреса!

Гајим свиње, овце и гледам своје кокошке! Српски глумац пронашао срећу на селу, има и план - Кад сам овде нема стреса!

Мондо 05.05.2023
Глумац из популарне серије "Убице мога оца" спас од градске вреве пронашао је на селу где ужива у природи и гаји животиње. Глумац из популарне серије "Убице мога оца" спас од градске вреве пронашао је на селу где ужива у природи… »
Српски глумац пронашао срећу на селу: "Имам своју башту, гајим животиње", Бане Томашевић је овде направио оазу мира: "Овде…

Српски глумац пронашао срећу на селу: "Имам своју башту, гајим животиње", Бане Томашевић је овде направио оазу мира: "Овде…

Блиц 05.05.2023
Глумац Бранислав Бане Томашевић са супругом Јеленом и њихова три сина дане проводи квалитетно и дише пуним плућима у газдинству које поседују у селу надомак Горњег Милановца. - У селу сам и баш док причам са вама деца ме… »

Вести дана »