Повезане вести
Деца и млади су најслабија карика друштва
РТВ 05.05.2023
БЕОГРАД, НОВИ САД - Психолог Радмила Вујић Бојовић изјавила је данас да су деца и млади најслабија карика једног друштва и оценила да када је притисак велики, најслабија карика попушта прва. "Чини ми се да је то нешто чему… »
Психолог: Деца и млади су најслабија карика друштва
ИндексОнлине 05.05.2023
БЕОГРАД – Психолог Радмила Вујић Бојовић изјавила је данас да су деца и млади најслабија карика једног друштва и оценила да када је притисак велики, најслабија карика попушта прва. “Чини ми се да је то нешто чему сведочимо сада… »
Вујић Бојовић: Деца и млади најслабија карика друштва
Глас Западне Србије 05.05.2023
Психолог Радмила Вујић Бојовић изјавила је данас да су деца и млади најслабија карика једног друштва и оценила да када је притисак велики, најслабија карика попушта прва. "Чини ми се да је то нешто чему сведочимо сада, сигурна… »
Психолог упозорава: Деца и млади су најслабија карика друштва
Телеграф 05.05.2023
Према њеним речима, трагедија која се десила у ОШ "Владимир Рибникар" као да је отворила неке потиснуте агресивне импулсе код разних људи који их сада показују. Психолог Радмила Вујић Бојовић изјавила је данас да су деца и… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 19 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Хаос око нелегалних објеката: Грађани затрпали систем, Софронијевићева очекује 60.000 пријава
Мој Нови Сад пре 39 минутајош 49 повезаних