Povezane vesti
Privremeno isključene pojedine farme iz otkupa sirovog mleka: Uočen aflatoksin
Telegraf 05.05.2023
Strogo poštovanje Pravilnika za bezbednost hrane Republike Srbije jedan je od postulata kompanije Imlek, napominju u kompaniji. U skladu sa Zakonom definisanim od strane Ministarstva poljoprivrede Republike Srbije, Imlek je farmama dao instrukcije… »
Imlek privremeno prekinuo otkup mleka sa određenih farmi zbog nivoa aflatoksina
N1 Info 05.05.2023
Kompanija Imlek danas je saopštila da je iz otkupa sirovog mleka privremeno isključila nekolicinu farmi usled povišenog nivoa aflatoksina, na osnovu kontrola internih i eksternih laboratorija. „U skladu sa Zakonom definisanim od strane Ministarstva… »
Imlek: Strogo poštovanje Pravilnika za bezbednost hrane Republike Srbije
Kurir 05.05.2023
Kompanija Imlek danas je saopštila da je iz otkupa sirovog mleka privremeno isključila nekolicinu farmi usled povišenog nivoa aflatoksina, na osnovu kontrola internih i eksternih laboratorija. U skladu sa Zakonom definisanim od strane Ministarstva… »
Vesti dana »

Policija u Aranđelovcu uhapsila muškarca zbog krađe više od 15.000 evra iz menjačnice
Euronews pre 20 minutajoš 26 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 39 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih

Izrael: Sramotna rezolucija UN, Palestina: Važan korak ka okončanju okupacije
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 3 satajoš 29 povezanih