Повезане вести

Огласио се Меси после суспензије: "Имао сам организовано путовање..."

Огласио се Меси после суспензије: "Имао сам организовано путовање..."

Телеграф 05.05.2023
Меси ће бити слободан у избору нове средине. Фудбалски клуб ПСЖ суспендовао је Лионела Месија до краја сезоне због кршења клупске дисциплине, а после свега, огласио се и сам фудбалер. Меси је са породицом отишао на пут у… »
Мислио сам да ћемо бити слободни, нека клуб уради са мном шта мисли: Лионел Меси обукао одело и извинио се

Мислио сам да ћемо бити слободни, нека клуб уради са мном шта мисли: Лионел Меси обукао одело и извинио се

Мондо 05.05.2023
Непријатан крај сарадње Месија и Пари Сен Жермена. Непријатан крај сарадње Месија и Пари Сен Жермена Пари Сен Жермен казнио је Лионела Месија зато што је без дозволе отпутовао на промотивни пут у Саудијску Арабију, а Аргентинац… »
Тренер Пари Сен Жермена не жели да коментарише Месијеву суспензију

Тренер Пари Сен Жермена не жели да коментарише Месијеву суспензију

Радио сто плус 05.05.2023
“Почетком недеље су ме моји сарадници обавестили о одлуци да се суспендује Лео (Меси). Када сам добио ту информацију, одлучио сам да је не коментаришем. Ја сам запослен у клубу, одлука је донета и нећу је коментарисати”, рекао… »
ПСЖ га суспендовао, Меси се наљутио: Лео је завршио са клубом, више неће да игра

ПСЖ га суспендовао, Меси се наљутио: Лео је завршио са клубом, више неће да игра

Мондо 05.05.2023
Лионел Меси више неће играти за ПСЖ тврди француски "Л'Екип"... Лионел Меси више неће играти за ПСЖ тврди француски "Л'Екип"... Лионел Меси више неће играти за Пари Сен Жермен. Изгледа да ће му меч са Лоријеном и пораз од тог… »
Ово је крај: Лионел Меси више не жели да игра за ПСЖ!

Ово је крај: Лионел Меси више не жели да игра за ПСЖ!

Телеграф 05.05.2023
ПСЖ је суспендовао Месија на две недеље, а Аргентинац неће играти на мечевима против Трое и Ајачија. Фудбалер Пари Сен Жермена Лионел Меси не жели више да игра за клуб из Париза, који је суспендовао аргентинског репрезентативца… »

Вести дана »