Povezane vesti

Oglasio se Mesi posle suspenzije: "Imao sam organizovano putovanje..."

Oglasio se Mesi posle suspenzije: "Imao sam organizovano putovanje..."

Telegraf 05.05.2023
Mesi će biti slobodan u izboru nove sredine. Fudbalski klub PSŽ suspendovao je Lionela Mesija do kraja sezone zbog kršenja klupske discipline, a posle svega, oglasio se i sam fudbaler. Mesi je sa porodicom otišao na put u Saudijsku Arabiju, i to, samo… »
Mislio sam da ćemo biti slobodni, neka klub uradi sa mnom šta misli: Lionel Mesi obukao odelo i izvinio se

Mislio sam da ćemo biti slobodni, neka klub uradi sa mnom šta misli: Lionel Mesi obukao odelo i izvinio se

Mondo 05.05.2023
Neprijatan kraj saradnje Mesija i Pari Sen Žermena. Neprijatan kraj saradnje Mesija i Pari Sen Žermena Pari Sen Žermen kaznio je Lionela Mesija zato što je bez dozvole otputovao na promotivni put u Saudijsku Arabiju, a Argentinac se tim povodom… »
Trener Pari Sen Žermena ne želi da komentariše Mesijevu suspenziju

Trener Pari Sen Žermena ne želi da komentariše Mesijevu suspenziju

Radio sto plus 05.05.2023
“Početkom nedelje su me moji saradnici obavestili o odluci da se suspenduje Leo (Mesi). Kada sam dobio tu informaciju, odlučio sam da je ne komentarišem. Ja sam zaposlen u klubu, odluka je doneta i neću je komentarisati”, rekao je Galtje na… »
PSŽ ga suspendovao, Mesi se naljutio: Leo je završio sa klubom, više neće da igra

PSŽ ga suspendovao, Mesi se naljutio: Leo je završio sa klubom, više neće da igra

Mondo 05.05.2023
Lionel Mesi više neće igrati za PSŽ tvrdi francuski "L'Ekip"... Lionel Mesi više neće igrati za PSŽ tvrdi francuski "L'Ekip"... Lionel Mesi više neće igrati za Pari Sen Žermen. Izgleda da će mu meč sa Lorijenom i poraz od tog kluba (3:1) biti… »
Ovo je kraj: Lionel Mesi više ne želi da igra za PSŽ!

Ovo je kraj: Lionel Mesi više ne želi da igra za PSŽ!

Telegraf 05.05.2023
PSŽ je suspendovao Mesija na dve nedelje, a Argentinac neće igrati na mečevima protiv Troe i Ajačija. Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi ne želi više da igra za klub iz Pariza, koji je suspendovao argentinskog reprezentativca na dve nedelje zbog… »

Vesti dana »