Povezane vesti
Zvezdan i Maja završili! Stavili tačku na svoj odnos - Slavnić dao konačan sud, a njenu reakciju niko nije očekivao!
Mondo 05.05.2023
Zvezdan Slavnić i Maja Marinković doneli su odluku da stave tačku na svoj ljubavni odnos, a onda je usledio obrt. Zvezdan Slavnić i Maja Marinković doneli su odluku da stave tačku na svoj ljubavni odnos, a onda je usledio obrt. Učesnik Zadruge… »
Zvezdan stavio tačku na odnos sa Majom: Slavnić doneo konačnu odluku, a njena reakcija je neočekivana
Blic 05.05.2023
Zvezdan Slavnić obavio je razgovor sa Majom Marinković u kojem su odlučili da će staviti tačku na ljubavni odnos i nastavili dalje kao prijatelji. - Šta hoćeš? - pitala je Maja. - Ništa. Nije pitanje hoće ili ne... Pričaš, šta se foliraš? -… »
Raskinuli Maja Marinković i Zvezdan: Slavnić doneo odluku, ona ga provocirala
Telegraf 05.05.2023
"Nije okej biti normalan i dobar. Ja o ovome pričam od prvog dana. Ja ovo potenciram jer bar malo razmišljam", govorio je on. Maja Marinković i njen rijaliti dečko Zvezdan Slavnić obavili su razgovor i odlučili da će staviti tačku na ljubavni… »
Raskinuli Maja i Zvezdan! Odlučili da budu samo prijatelji, razlog prekida šokirao je gledaoce
Alo 05.05.2023
Pukla tikva! Zvezdan Slavnić obavio je razgovor sa Majom Marinković u kojem su odlučili da će staviti tačku na ljubavni odnos i nastavili dalje kao prijatelji. -Šta hoćeš? - pitala je Maja. -Ništa. Nije pitanje hoće ili ne... Pričaš, šta se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Završeni protesti u Beogradu i Nišu, studenti se polako vraćaju na fakultete, blokade se nastavljaju
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih
Napredak slavio u Subotici: Fenomenalni Bastajić dva puta tresao mrežu rivala!
Hot sport pre 41 minutajoš 20 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 8 satijoš 2 povezane