Повезане вести

Стефану Карићу одређен притвор од 30 дана због пребијања Наташе Шавије

Телеграф 05.05.2023
Карић се пре два дана, у среду 3. маја, предао полицији у Сремској Митровици. Бившем задругару Стефану Карићу одређен је притвор у трајању од 30 дана, због наношења тешких телесних повреда старлети Наташи Шавији, сазнаје… »

Нова 05.05.2023
Карић се пре два дана, у среду 3. маја, предао полицији у Сремској Митровици. Бившем задругару Стефану Карићу одређен је притвор у трајању од 30 дана, због наношења тешких телесних повреда старлети Наташи Шавији, сазнаје… »
"Твој одлазак у притвор је за мене пакао": Огласио се Осман Карић након што је донета одлука да Стефан остаје иза решетака

"Твој одлазак у притвор је за мене пакао": Огласио се Осман Карић након што је донета одлука да Стефан остаје иза решетака

Блиц 05.05.2023
Бившем задругару Стефану Карићу одређен је притвор у трајању од 30 дана након што је пребио старлету Наташу Шавију. Тим поводом се на мрежама огласио његов отац Осман Карић који је истакао да је Стефанов одлазак у притвор за… »
"У срце си ме такао, за мене је ово пакао": Огласио се Осман Карић након што је Стефану одређен притвор

"У срце си ме такао, за мене је ово пакао": Огласио се Осман Карић након што је Стефану одређен притвор

Телеграф 05.05.2023
Мајка и отац му пружају подршку. Бившем учеснику "Задруге", Стефану Карићу, одређен је притвор у трајању од 30 дана, због наношења тешких телесних повреда старлети Наташи Шавији, сазнаје Телеграф. Стефан се у среду 3. маја… »
Стефан Карић остаје иза решетака: Бившем задругару одређен притвор од 30 дана због пребијања старлете Наташе Шавије

Стефан Карић остаје иза решетака: Бившем задругару одређен притвор од 30 дана због пребијања старлете Наташе Шавије

Блиц 05.05.2023
Бивши задругар Стефан Карић се 3. маја јавио се у полицију у Сремској Митровици након што га је Наташа Шавија оптужила да ју је крвнички претукао у ноћи између 30. априла и 1. маја. Како медији преносе, Стефану Карићу је одређен… »
Наташа Шавија се огласила из болнице, одговорила Карићевом адвокату: "Све ћемо доставити Тужилаштву"

Наташа Шавија се огласила из болнице, одговорила Карићевом адвокату: "Све ћемо доставити Тужилаштву"

Телеграф 05.05.2023
Стефанов адвокат се огласио за домеће медије и истакао да њене повреде нису толико страшне, па се тим поводом огласила старлета. Старлета Наташа Шавија огласила се из болнице након што је адвокат Стефана Карића, који је тренутно… »

Вести дана »