Povezane vesti

Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana zbog prebijanja Nataše Šavije

Telegraf 05.05.2023
Karić se pre dva dana, u sredu 3. maja, predao policiji u Sremskoj Mitrovici. Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji, saznaje Telegraf. Naime, Karić… »
Iz bolnice poslala brutalnu poruku! Šavija reagovala nakon izjave Karićevog advokata - Dostaviću sve dokaze!

Iz bolnice poslala brutalnu poruku! Šavija reagovala nakon izjave Karićevog advokata - Dostaviću sve dokaze!

Mondo 05.05.2023
Odmah nakon izjave advokata Stefana Karića, iz bolnice se oglasla Nataša Šavija, koja je reagovala na njegove reči. Odmah nakon izjave advokata Stefana Karića, iz bolnice se oglasla Nataša Šavija, koja je reagovala na njegove reči. Nataša Šavija… »
Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana! Osumnjičen za prebijanje Nataše Šavije, a evo šta ga čeka!

Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana! Osumnjičen za prebijanje Nataše Šavije, a evo šta ga čeka!

Kurir 05.05.2023
Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede starleti Nataši Šaviji. Naime, Karić se pre dva dana, u sredu 3. maja, predao policiji u Sremskoj Mitrovici, gde je došao u… »
"Tvoj odlazak u pritvor za mene je pakao" Nakon oglašavanja Stefanovog advokata, odmah odreagovao i Osman Karić!

"Tvoj odlazak u pritvor za mene je pakao" Nakon oglašavanja Stefanovog advokata, odmah odreagovao i Osman Karić!

Kurir 05.05.2023
Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede starleti Nataši Šaviji. Tim povodom se oglasio Karićev advokat, Karadarević koji je kratko izjavio: - Moj klijent je izneo… »
Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana! Sumnjiči se da je pretukao Natašu Šaviju - Osman se oglasio: Tvoj put u tamu!

Stefanu Kariću određen pritvor od 30 dana! Sumnjiči se da je pretukao Natašu Šaviju - Osman se oglasio: Tvoj put u tamu!

Mondo 05.05.2023
Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji. Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih… »
"Tvoj odlazak u pritvor je za mene pakao": Oglasio se Osman Karić nakon što je doneta odluka da Stefan ostaje iza rešetaka

"Tvoj odlazak u pritvor je za mene pakao": Oglasio se Osman Karić nakon što je doneta odluka da Stefan ostaje iza rešetaka

Blic 05.05.2023
Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je prebio starletu Natašu Šaviju. Tim povodom se na mrežama oglasio njegov otac Osman Karić koji je istakao da je Stefanov odlazak u pritvor za njega pakao. - Tvoj… »

Nova 05.05.2023
Karić se pre dva dana, u sredu 3. maja, predao policiji u Sremskoj Mitrovici. Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji, saznaje Telegraf. Naime, Karić… »
Stefan Karić ostaje iza rešetaka: Bivšem zadrugaru određen pritvor od 30 dana zbog prebijanja starlete Nataše Šavije

Stefan Karić ostaje iza rešetaka: Bivšem zadrugaru određen pritvor od 30 dana zbog prebijanja starlete Nataše Šavije

Blic 05.05.2023
Bivši zadrugar Stefan Karić se 3. maja javio se u policiju u Sremskoj Mitrovici nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je krvnički pretukao u noći između 30. aprila i 1. maja. Kako mediji prenose, Stefanu Kariću je određen pritvor u… »
"U srce si me takao, za mene je ovo pakao": Oglasio se Osman Karić nakon što je Stefanu određen pritvor

"U srce si me takao, za mene je ovo pakao": Oglasio se Osman Karić nakon što je Stefanu određen pritvor

Telegraf 05.05.2023
Majka i otac mu pružaju podršku. Bivšem učesniku "Zadruge", Stefanu Kariću, određen je pritvor u trajanju od 30 dana, zbog nanošenja teških telesnih povreda starleti Nataši Šaviji, saznaje Telegraf. Stefan se u sredu 3. maja, predao policiji u… »
Nataša Šavija se oglasila iz bolnice, odgovorila Karićevom advokatu: "Sve ćemo dostaviti Tužilaštvu"

Nataša Šavija se oglasila iz bolnice, odgovorila Karićevom advokatu: "Sve ćemo dostaviti Tužilaštvu"

Telegraf 05.05.2023
Stefanov advokat se oglasio za domeće medije i istakao da njene povrede nisu toliko strašne, pa se tim povodom oglasila starleta. Starleta Nataša Šavija oglasila se iz bolnice nakon što je advokat Stefana Karića, koji je trenutno u pritvoru nakon… »

Vesti dana »