Povezane vesti

Rafael Nadal zbog povrede propušta i masters u Rimu

Rafael Nadal zbog povrede propušta i masters u Rimu

Politika 05.05.2023
RIM – Španski teniser Rafael Nadal saopštio je danas na društvenim mrežama da odustaje od nastupa na mastersu u Rimu, pošto se još nije oporavio od povrede. „Pozdrav svima. Veoma mi je žao što moram da saopštim da neću igrati u Rimu. Svi znate koliko me… »
Nadal odustao i od Rima

Nadal odustao i od Rima

Sport klub 05.05.2023
Rafael Nadal neće učestvovati ni na predstojećem Mastersu u Rimu, potvrdio je Španac u petak. Tridesetsedmogodišnji teniser je istakao da se bolje oseća, ali da mu povreda mišića leve noge još ne dozvoljava da se vrati na teren. „Pozdrav svima! Veoma mi… »
Rafael Nadal odustao od mastersa u Rimu

Rafael Nadal odustao od mastersa u Rimu

Euronews 05.05.2023
Španski teniser Rafael Nadal (36) neće igrati na predstojećem mastersu u Rimu, pošto se još uvek nije oporavio od povrede koju vuče još od Australijan opena. Popularni "Bik sa Majorke" nije igrao još od sredine januara, posle povrede stopala koju je… »
Nadal odustao od još jednog turnira: Zabrinuo navijače pred Rolan Garos

Nadal odustao od još jednog turnira: Zabrinuo navijače pred Rolan Garos

Večernje novosti 05.05.2023
RAFAEL Nadal neće učestvovati na Mastersu u Rimu, potvrdio je španski teniser. Tanjug/Ap "Bik sa Majorke" istakao je da se oseća bolje, ali da ga još muči povreda mišića leve noge. - Pozdrav svima! Veoma mi je žao što moram da objavim da neću moći da… »

Vesti dana »