Povezane vesti
"Ima da bude kasapnica neviđena" Preteća poruka ispraznila etf u Podgorici: Masakr u Srbiji je ništa za ovo što sam spremio…
Kurir 05.05.2023
Preteća poruka kojom se najavljuje masakr na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici stigla je danas na više adresa u glavnom gradu Crne Gore. Na imejl adresu univerziteta danas u 15.05 sati stigla je preteća poruka sa naslovom "SVE ĆU VAS POBIT". Isti… »
"Ovo što se desilo u Srbiji je ništa, biće kasapnica" Preteće pismo stiglo Univerzitetu Crne Gore
Telegraf 05.05.2023
Iz Uprave policije je saopšteno da je slučaj prijavljen i da preduzimaju mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti. Na imejl adresu Univerziteta Crne Gore danas oko 15 sati i 30 minuta stigla je preteća poruka. Prema informacijama Portala RTCG, nakon… »
Evakuisan Elektrotehnički fakultet u Podgorici zbog prijetnje scenarijem zločina iz Srbije
Sputnik 05.05.2023
Na imejl adresu Univerziteta Crne Gore danas oko 15.30 sati stigla je prijeteća poruka. Prostorije Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici su evakuisane. U imejlu koji je stigao na adresu UCG piše: „Ovo što se desilo u Srbiju je ništa što sam ja spremio… »
Vesti dana »

Paklena subota u Srbiji! Temperature skaču do 37 stepeni, spremite se za toplotni udar!
Alo pre 52 minutajoš 3 povezane

Privukao je, pa je strasno poljubio: Nina Janković se na Mokroj Gori prepustila mužu usred šume - glumica pokazala ko im pravi društvo (foto)
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Praznik Svetog Pantelejmona – veruje se da dobro započeti posao i otići na put
RTS pre 53 minutajoš 1 povezana