Povezane vesti

"Ima da bude kasapnica neviđena" Preteća poruka ispraznila etf u Podgorici: Masakr u Srbiji je ništa za ovo što sam spremio…

"Ima da bude kasapnica neviđena" Preteća poruka ispraznila etf u Podgorici: Masakr u Srbiji je ništa za ovo što sam spremio…

Kurir 05.05.2023
Preteća poruka kojom se najavljuje masakr na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici stigla je danas na više adresa u glavnom gradu Crne Gore. Na imejl adresu univerziteta danas u 15.05 sati stigla je preteća poruka sa naslovom "SVE ĆU VAS POBIT"… »
"Ovo što se desilo u Srbiji je ništa, biće kasapnica" Preteće pismo stiglo Univerzitetu Crne Gore

"Ovo što se desilo u Srbiji je ništa, biće kasapnica" Preteće pismo stiglo Univerzitetu Crne Gore

Telegraf 05.05.2023
Iz Uprave policije je saopšteno da je slučaj prijavljen i da preduzimaju mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti. Na imejl adresu Univerziteta Crne Gore danas oko 15 sati i 30 minuta stigla je preteća poruka. Prema informacijama Portala RTCG… »
Evakuisan Elektrotehnički fakultet u Podgorici zbog prijetnje scenarijem zločina iz Srbije

Evakuisan Elektrotehnički fakultet u Podgorici zbog prijetnje scenarijem zločina iz Srbije

Sputnik 05.05.2023
Na imejl adresu Univerziteta Crne Gore danas oko 15.30 sati stigla je prijeteća poruka. Prostorije Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici su evakuisane. U imejlu koji je stigao na adresu UCG piše: „Ovo što se desilo u Srbiju je ništa što sam ja… »

Vesti dana »