Povezane vesti
Potresno sećanje na Dragana, čuvara koji je ubijen braneći školu od masakra: Ovaj bivši đak je bio svedok njegove dobrote
Nova 05.05.2023
"Tokom osam godina koje sam proveo u 'Ribnikaru', on je uvek bio na vratima škole, uvek nas je dočekivao. Nasmejan, prijatan, on je prva osoba koju vidimo kada uđemo u školu, a poslednja kojoj se javimo kada izađemo", tim rečima ubijenog čuvara i… »
Bivši učenik "Ribnikara": Sve je posledica stanja koje je društvo sebi dozvolilo, nije kriv Zapad
Radio 021 05.05.2023
Većina nas nije "učitala" ovu informaciju o "Ribnikaru", niti smo svesni koliko je to strašno, rekao je Luka Babić iz Neformalnog udruženja srednjoškolaca "I mi se pitamo". Babić je i sam bio učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru… »
Vesti dana »

Potvrđeno za Insajder: Student Ekonomskog fakulteta u Nišu pušten, pa ponovo priveden
Insajder pre 2 satajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 8 satijoš 18 povezanih

MUP o incidentima u Nišu: Policija postupala dosad prema 11 osoba
Novi magazin pre 2 satajoš 22 povezane

Predsednik Češke Republike: Evropa i sporazum o mineralima sa SAD su bezbednosne garancije za Ukrajinu
Euronews pre 3 satajoš 18 povezanih