Povezane vesti
"Pravim ozbiljne propuste": Otkriveno šta se dešava iza kulisa "Zvezda Granda": Đorđe David progovorio o kolegama
Blic 06.05.2023
Roker Đorđe David, koji je član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", otkrio je šta se dešava među kolegama iza kulisa ove emisije. - Dobio sam ozbiljno po njušci da se pod hitno konsolidujem u glavi, jer pravim ozbiljne propuste. Da… »
Dobio sam ozbiljno po njušci! Đorđe David otkrio šta se dešava u Grandu kad se ugase kamere - Stavio sam prst na čelo!
Mondo 06.05.2023
Roker Đorđe David, član žirija takmičenja "Zvezde Granda" otkrio je šta se dešava kada se kamere ugase. Roker Đorđe David, član žirija takmičenja "Zvezde Granda" otkrio je šta se dešava kada se kamere ugase. U pomenutom takmičenju neretko… »
Vesti dana »

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Tužilaštvo BiH izdalo naredbu za privođenje predsjednika RS Dodika, premijera Viškovića i šefa parlamenta Stevandića
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 14 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovom prisustvo NATO trupa u Ukrajini; pogođena luka u Odesi, poginule četiri osobe
RTS pre 5 minutajoš 9 povezanih

Evropski lideri pozdravili rezultate pregovora američke i ukrajinske delegacije
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih