Povezane vesti
"Sve ću vas pobiti" - jeziva poruka poslata fakultetu! Pretio da će biti isto kao u Srbiji: Videćete vi, biće kasapnica!
Mondo 06.05.2023
Na mejl fakulteta u Crnoj Gori je stigla preteća poruka. Na mejl fakulteta u Crnoj Gori je stigla preteća poruka. Zgrada Elektrotehničkog fakuleteta u Podgorici je evakuisana nakon što je na email adresu Univerziteta Crnе Gore danas nakon 15 časova… »
Preteća poruka stigla Univerzitetu u crnoj gori, istraga u toku: Pošiljalac u pretnjama pominjao i masakre u Srbiji
Blic 05.05.2023
Prostorije Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici evakuisane su danas, nakon što je na imejl adresu Univerziteta Crne Gore oko 15.30 časova stigla preteća poruka. "Ovo što se desilo u Srbiji je ništa šta sam ja spremio za Elektrotehnički fakultet… »
Vesti dana »

Kordon policije ispred SO Zaječar: Navijači Zvezde ušli u zgradu Gradske opštine
Danas pre 30 minutajoš 24 povezane

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 3 satajoš 7 povezanih

Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih

"Sad sam čuo od vas, nisam imao pojma,: Bože..." Šapić od novinara saznao da je Darko Glišić imao moždani udar: "Nemoguće..."
Blic pre 15 minutajoš 80 povezanih