Повезане вести

„Шверцовала сам пелене, није ме срамота, јер је тада била страшна инфлација и било је језиво“

„Шверцовала сам пелене, није ме срамота, јер је тада била страшна инфлација и било је језиво“

Нова 06.05.2023
Списатељица никад искреније говорила о животним приликама. Јелена Бачић Алимпић дуго је била звезда телевизијских екрана, а у њеним емисијама је продефиловало много познатих личности. Међутим, она је одлучила да се посвети… »
"Шверцовала сам пелене да зарадим новац": Јелени Бачић Алимпић позив на суд променио живот из корена: "Послао је полицију у…

"Шверцовала сам пелене да зарадим новац": Јелени Бачић Алимпић позив на суд променио живот из корена: "Послао је полицију у…

Блиц 06.05.2023
Јелена Бачић Алимпић бивша водитељка, а данас цењена књижевница, повукла се из јавности и посветила својој породици, али и другом занимању у ком је веома успешна. Ипак, мало ко зна детаље из њеног живота. Признала је да је… »
Маштала да постане глумица, шверцовала пелене, а позив на суд све је променио! Животна прича Јелене Баћић Алимпић налик филму!…

Маштала да постане глумица, шверцовала пелене, а позив на суд све је променио! Животна прича Јелене Баћић Алимпић налик филму!…

Курир 06.05.2023
Јелена Баћић - Алимпић некада је била омиљено ТВ лице, а већ неколико година је књижевница која је са својом књигом "Рингишпил" направила вртоглави успех. У јеку каријере је нестала са малих екрана и посветила се другој… »

Вести дана »