Повезане вести
Све знам да радим, не зовем мајстора! Ивана Николић сама поправља ствари у кући - "Ударим да видим да ли ради"
Мондо 06.05.2023
Ивана Николић признаје да углавном сама решава ситније мајсторске поправке у свом дому и да јој "мушки" послови иду од руке. Ивана Николић признаје да углавном сама решава ситније мајсторске поправке у свом дому и да јој "мушки"… »
"Мењам сијалице, све радим" Ивана Николић признала да већину послове по кући обавља: Кад ми се поквари шпорет, ударим по…
Курир 06.05.2023
Певачица Ивана Николић, некадашња чланица групе Хуррицане, открила је да уме са алатом и да неретко обавља мушке послове по кући. - Искрено, све знам! Живим сама и заиста нисам особа која за сваку ситницу мора да зове мајстора… »
"Мењам сијалице, све радим сама, не зовем мајстора": Ивана Николић о послу, одрицањима и партнеру: "То мора да зна"
Блиц 06.05.2023
Многи певачи су због каријере и публике били принуђени да се одрекну многих лепих тренутака и времена проведеног са породицом и пријатељима, чак и када су у питању празници. Ивана Николић, некадашња чланица групе Хуррицане… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 16 минутајош 33 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 25 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана