Повезане вести

Све знам да радим, не зовем мајстора! Ивана Николић сама поправља ствари у кући - "Ударим да видим да ли ради"

Све знам да радим, не зовем мајстора! Ивана Николић сама поправља ствари у кући - "Ударим да видим да ли ради"

Мондо 06.05.2023
Ивана Николић признаје да углавном сама решава ситније мајсторске поправке у свом дому и да јој "мушки" послови иду од руке. Ивана Николић признаје да углавном сама решава ситније мајсторске поправке у свом дому и да јој "мушки"… »
"Мењам сијалице, све радим" Ивана Николић признала да већину послове по кући обавља: Кад ми се поквари шпорет, ударим по…

"Мењам сијалице, све радим" Ивана Николић признала да већину послове по кући обавља: Кад ми се поквари шпорет, ударим по…

Курир 06.05.2023
Певачица Ивана Николић, некадашња чланица групе Хуррицане, открила је да уме са алатом и да неретко обавља мушке послове по кући. - Искрено, све знам! Живим сама и заиста нисам особа која за сваку ситницу мора да зове мајстора… »
"Мењам сијалице, све радим сама, не зовем мајстора": Ивана Николић о послу, одрицањима и партнеру: "То мора да зна"

"Мењам сијалице, све радим сама, не зовем мајстора": Ивана Николић о послу, одрицањима и партнеру: "То мора да зна"

Блиц 06.05.2023
Многи певачи су због каријере и публике били принуђени да се одрекну многих лепих тренутака и времена проведеног са породицом и пријатељима, чак и када су у питању празници. Ивана Николић, некадашња чланица групе Хуррицане… »

Вести дана »