Povezane vesti
Sve znam da radim, ne zovem majstora! Ivana Nikolić sama popravlja stvari u kući - "Udarim da vidim da li radi"
Mondo 06.05.2023
Ivana Nikolić priznaje da uglavnom sama rešava sitnije majstorske popravke u svom domu i da joj "muški" poslovi idu od ruke. Ivana Nikolić priznaje da uglavnom sama rešava sitnije majstorske popravke u svom domu i da joj "muški" poslovi idu od ruke… »
"Menjam sijalice, sve radim" Ivana Nikolić priznala da većinu poslove po kući obavlja: Kad mi se pokvari šporet, udarim po…
Kurir 06.05.2023
Pevačica Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe Hurricane, otkrila je da ume sa alatom i da neretko obavlja muške poslove po kući. - Iskreno, sve znam! Živim sama i zaista nisam osoba koja za svaku sitnicu mora da zove majstora. Prosto, znam sve… »
"Menjam sijalice, sve radim sama, ne zovem majstora": Ivana Nikolić o poslu, odricanjima i partneru: "To mora da zna"
Blic 06.05.2023
Mnogi pevači su zbog karijere i publike bili prinuđeni da se odreknu mnogih lepih trenutaka i vremena provedenog sa porodicom i prijateljima, čak i kada su u pitanju praznici. Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe Hurricane, jedna od takvih. -… »
Vesti dana »
Trump uveo carine Meksiku, Kanadi i Kini; sve tri zemlje odmah naredile protumjere
SEEbiz pre 1 satjoš 34 povezane