Povezane vesti
Sve znam da radim, ne zovem majstora! Ivana Nikolić sama popravlja stvari u kući - "Udarim da vidim da li radi"
Mondo 06.05.2023
Ivana Nikolić priznaje da uglavnom sama rešava sitnije majstorske popravke u svom domu i da joj "muški" poslovi idu od ruke. Ivana Nikolić priznaje da uglavnom sama rešava sitnije majstorske popravke u svom domu i da joj "muški" poslovi idu od ruke… »
"Menjam sijalice, sve radim" Ivana Nikolić priznala da većinu poslove po kući obavlja: Kad mi se pokvari šporet, udarim po…
Kurir 06.05.2023
Pevačica Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe Hurricane, otkrila je da ume sa alatom i da neretko obavlja muške poslove po kući. - Iskreno, sve znam! Živim sama i zaista nisam osoba koja za svaku sitnicu mora da zove majstora. Prosto, znam sve sama i… »
"Menjam sijalice, sve radim sama, ne zovem majstora": Ivana Nikolić o poslu, odricanjima i partneru: "To mora da zna"
Blic 06.05.2023
Mnogi pevači su zbog karijere i publike bili prinuđeni da se odreknu mnogih lepih trenutaka i vremena provedenog sa porodicom i prijateljima, čak i kada su u pitanju praznici. Ivana Nikolić, nekadašnja članica grupe Hurricane, jedna od takvih. - Svake… »
Vesti dana »
Potvrđena izborna pobeda jermenskog premijera Pašinijana, Rusija tvrdi da se "mešao Zapad"
N1 Info pre 13 minutajoš 54 povezane
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 3 minutajoš 37 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 3 minutajoš 27 povezanih
Putevi Srbije: Kamioni čekaju tri sata na Batrovcima, četiri na prelazu Šid
Danas pre 23 minutajoš 26 povezanih