Povezane vesti

"Znala sam da ga pitam: 'zašto, vlado?'" Ispovest komšinice porodice dečaka ubice: "Kostu znam od rođenja..."

"Znala sam da ga pitam: 'zašto, vlado?'" Ispovest komšinice porodice dečaka ubice: "Kostu znam od rođenja..."

Blic 07.05.2023
Kostu znam od rođenja, zajedno su nam se družila deca. Ništa nije ukazivalo na to da može da se dogodi ovakva tragedija. Ko je tu sad kriv? Stalno se pitam zašto, zašto i zašto? Šta se Kosti dogodilo…?, kaže komšinica Koste Kecmanovića (13)… »
AFP: U Srbiji bes i strah posle dva masovna ubistva, ljudi se pitaju zašto

AFP: U Srbiji bes i strah posle dva masovna ubistva, ljudi se pitaju zašto

Radio 021 07.05.2023
Dolazak proleća obično je sinonim za prepune terase u Beogradu, ali danas strah i bes vlada u Srbiji posle dva masovna ubistva u kojima je za 48 sati ubijeno 17 ljudi, ocenila je agencija Frans pres. Ti događaji su izazvali zaprepašćenje. Ljudi se… »
AFP: U Srbiji bes i strah posle dva masovna ubistva, ljudi se pitaju – zašto?

AFP: U Srbiji bes i strah posle dva masovna ubistva, ljudi se pitaju – zašto?

Danas 06.05.2023
Dolazak proleća obično je sinonim za prepune terase u Beogradu, ali danas strah i bes vlada u Srbiji posle dva masovna ubistva u kojima je za 48 sati ubijeno 17 ljudi, ocenila je danas agencija Frans pres. Ti događaji su izazvali zaprepašćenje ljudi… »
Pretraga dečaka ubice potvrđuje da je planirao zločin: Novi detalji tragedije u školi: Istraživao može li u zatvor ako…

Pretraga dečaka ubice potvrđuje da je planirao zločin: Novi detalji tragedije u školi: Istraživao može li u zatvor ako…

Blic 06.05.2023
Kosta Kecmanović (13) dečak koji je pre dva dana u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića, a ranio sedam osoba do detalja je isplanirao stravično ubistvo, ali i kako da izbegne zatvor… »
Mladenovac i Smederevo: Muk na ulicama sela ophrvanih tugom posle ubistva osmoro meštana, osumnjičeni priznao zločin –…

Mladenovac i Smederevo: Muk na ulicama sela ophrvanih tugom posle ubistva osmoro meštana, osumnjičeni priznao zločin –…

Danas 06.05.2023
Tamni trag osušene krvi na betonskoj stazi kojom đaci idu u školu u Duboni vodi do nestvarno tihog dvorišta u mirnom selu kod Mladenovca, oko 60 kilometara od Beograda. Obično bi teško bilo naći mesto za sedenje na dve klupe oko drvenog stoga u… »

Vesti dana »