Повезане вести

"Знала сам да га питам: 'зашто, владо?'" Исповест комшинице породице дечака убице: "Косту знам од рођења..."

"Знала сам да га питам: 'зашто, владо?'" Исповест комшинице породице дечака убице: "Косту знам од рођења..."

Блиц 07.05.2023
Косту знам од рођења, заједно су нам се дружила деца. Ништа није указивало на то да може да се догоди оваква трагедија. Ко је ту сад крив? Стално се питам зашто, зашто и зашто? Шта се Кости догодило…?, каже комшиница Косте… »
АФП: У Србији бес и страх после два масовна убиства, људи се питају – зашто?

АФП: У Србији бес и страх после два масовна убиства, људи се питају – зашто?

Данас 06.05.2023
Долазак пролец́а обично је синоним за препуне терасе у Београду, али данас страх и бес влада у Србији после два масовна убиства у којима је за 48 сати убијено 17 људи, оценила је данас агенција Франс прес. Ти догађаји су… »
Младеновац и Смедерево: Мук на улицама села опхрваних тугом после убиства осморо мештана, осумњичени признао злочин –…

Младеновац и Смедерево: Мук на улицама села опхрваних тугом после убиства осморо мештана, осумњичени признао злочин –…

Данас 06.05.2023
Тамни траг осушене крви на бетонској стази којом ђаци иду у школу у Дубони води до нестварно тихог дворишта у мирном селу код Младеновца, око 60 километара од Београда. Обично би тешко било наћи место за седење на две клупе око… »

Вести дана »