Повезане вести

Отац га украо из болнице, био је чудо од детета: Животна прича Харија Мата Харија - На естради немам ниједног пријатеља

Отац га украо из болнице, био је чудо од детета: Животна прича Харија Мата Харија - На естради немам ниједног пријатеља

Мондо 07.05.2023
Хари Мата Хари искрено о детињству, љубави према музици, оснивању и распаду групе, рату, приватном животу, али и естради. Хари Мата Хари искрено о детињству, љубави према музици, оснивању и распаду групе, рату, приватном… »
„Тата ме је украо из болнице, буквално ме је стрпао у кесу и однео у страху да не умрем од хладноће“

„Тата ме је украо из болнице, буквално ме је стрпао у кесу и однео у страху да не умрем од хладноће“

Нова 07.05.2023
Откривени непознати детаљи. Један од најцењенијих извођача поп музике, Хари Варешановић, познатији као Хари Мата Хари, није много медијима говорио о својој приватности. Певач, рођен 1961. године, истакао је једном приликом како… »
"Тата ме је украо из болнице, није било грејања": Хари Мата Хари о детињству

"Тата ме је украо из болнице, није било грејања": Хари Мата Хари о детињству

Телеграф 07.05.2023
Варешановић је одрастао на месту где су се родили бројни уметници. Певач Хари Варешановић, познатији као Хари Мата Хари, није много медијима говорио о својој приватности. Он је рођен 1961- године, а истакао је једном приликом… »

Вести дана »