Повезане вести
МУП предузео све мере поводом дечака који је објавио претеће поруке у Крушевцу
Еуроневс 07.05.2023
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу су одмах по сазнању да је дечак из овог града објавио претеће поруке на свом профилу на једној друштвеној мрежи, предузели све мере и радње из своје надлежности, саопштено… »
Претресли стан дечака (13) који је претио масакром: После претећих порука полиција одмах одреаговала
Курир 07.05.2023
Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу су 5. маја, одмах по сазнању да је дечак из овог града објавио претеће поруке на свом профилу на једној друштвеној мрежи, предузели све мере и радње из своје надлежности… »
"Ја ћу у петак да поновим масакр" Ученик (13) из Крушевца на Инстаграму објавио језиве претње! Тужилаштво хитно обавештено…
Курир 07.05.2023
Дечак (13) је 5. маја објавио на свом Инстаграм профилу узнемирујућу поруку претеће садржине, у којој најављује да ће извршити масакр. - Ја ћу у петак да поновим овај масакр - написао је дечак на друштвеним мрежама. Он је ученик… »
"Ја ћу у петак да поновим овај масакр": Језиве претње ученика (13) из Крушевца
Телеграф 07.05.2023
Објавио поруку на Инстаграму. Дечак М. М. (13) је 5. маја објавио на свом Инстаграм профилу узнемирујућу поруку претеће садржине, у којој најављује да ће извршити масакр. "Ја ћу у петак да поновим овај масакр" написао је дечак… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане