Povezane vesti
Češka upozorila Ukrajinu: ne žurite u ofanzivu, može vam biti poslednja ove godine
Politika 07.05.2023
Ukrajina ne bi trebalo da žuri u „kontraofanzivu” jer neće imati „drugu šansu” ove godine, rekao je češki predsednik Petar Pavel britanskom listu Gardijan. „Očigledno, oni (Ukrajinci) i dalje imaju osećaj da nemaju sve što im je potrebno za uspešan… »
Češka upozorava Ukrajinu: Ne žurite u ofanzivu, može vam biti poslednja ove godine
Pravda 07.05.2023
Ukrajina ne bi trebalo da žuri u kontraofanzivu jer neće imati drugu šansu ove godine, rekao je češki predsednik Petar Pavel britanskom listu “Gardijan”. – Očigledno, oni (Ukrajinci) i dalje imaju osećaj da nemaju sve što im je potrebno za… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

"Probudite se, Putin vam se smeje": Zelenski udario na zapadne lidere: Iznenađen sam, kako je moguće da ne znate?!
Blic pre 48 minutajoš 44 povezane

„Da za Bibija, Hamasu preti uništenje, da se okonča katastrofa koja traje 3.000 godina“: Tramp o mirovnom planu za Gazu
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 53 minutajoš 35 povezanih

Džordž Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih