Povezane vesti

Kija Kockar objavila sliku sa pravnog fakulteta: Sedi u kabinetu i uči za prijemni ispit, a evo koji predmet vredno sprema…

Kija Kockar objavila sliku sa pravnog fakulteta: Sedi u kabinetu i uči za prijemni ispit, a evo koji predmet vredno sprema…

Blic 07.05.2023
Pevačica Kija Kockar ima nameru da bude pravnica, pa ovih dana vredno uči za prijemni ispit koji uskoro polaže na Pravnom fakultetu. Kija je na Instagramu objavila fotku na kojoj se vidi kako uči istoriju. Pored toga, ona je sa svojim pratiocima… »
Od stjuardese do pravnice! Kija Kockar se bacila na učenje: "Zapitala sam se da li sam spremna da se upuštam u to"

Od stjuardese do pravnice! Kija Kockar se bacila na učenje: "Zapitala sam se da li sam spremna da se upuštam u to"

Mondo 07.05.2023
Kristina Kija Kockar je odlučila da proba da upiše Pravni fakultet ove godine, jer joj je oduvek bila želja da bude pravnica. Kristina Kija Kockar je odlučila da proba da upiše Pravni fakultet ove godine, jer joj je oduvek bila želja da bude… »
Kija Kockar hoće da bude pravnica! Bivša stjuardesa vredno uči za prijemni ispit na fakultetu! Evo zašto se odlučila na…

Kija Kockar hoće da bude pravnica! Bivša stjuardesa vredno uči za prijemni ispit na fakultetu! Evo zašto se odlučila na…

Kurir 07.05.2023
Pevačica Kija Kockar ima nameru da bude pravnica, pa ovih dana vredno uči za prijemni ispit koji uskoro polaže na Pravnom fakultetu. Kija je na Instagramu nedavno objavila fotku na kojoj se vidi kako uči istoriju. Pored toga, ona je sa svojim… »

Vesti dana »