Povezane vesti
Pretio masakrom u Rumi, pa pitao policiju što ga hapse: "Nemojte mene, imam astmu"
Telegraf 07.05.2023
- Nemojte mene, što mene, imam astmu - rekao je policiji. Zbog zastrašujućih pretnji da će učiniti masakr u Rumi juče je uhapšen D. J. (41), a tokom lišavanja slobode pitao policiju "Što mene, imam astmu?". Naime, muškarac D. J. (41) iz Rume koji je u… »
"Podržavali masakr zbog lajkova": Vučić otkrio kako su se pravdali uhapšeni zbog najavljivanja novih masakra i skandaloznih…
Kurir 07.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dnevniku na RTS-u govorio je o najbitnijim temama u Srbiji, o dva masakra koji su se dogodili kao i o merama. On je pomenuo i ljude koji su hapšeni zbog najavljivanja novih masakra. "U Rumi ste imali privođenje čoveka… »
"Nemojte mene, imam astmu" Pretio masakrom u Rumi, a evo šta je govorio kad su ga hapsili! (video)
Mondo 07.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govorio o hapšenju osobe koja je osumnjičeni za pretnju masakrom u Rumi. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govorio o hapšenju osobe koja je osumnjičeni za pretnju masakrom u Rumi. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »
Protest zbog policijske brutalnosti u Valjevu završen projekcijom filma Presedan
Radio sto plus pre 40 minutajoš 27 povezanih
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Radio sto plus pre 5 satijoš 31 povezana
Ptice lete, ali leti i Domen Prevc: Slovenija ima olimpijskog šampiona
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: večeras kiša i sneg na planinama, sutra hladno i vetrovito sa snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 29 povezanih