Повезане вести
Претио масакром у Руми, па питао полицију што га хапсе: "Немојте мене, имам астму"
Телеграф 07.05.2023
- Немојте мене, што мене, имам астму - рекао је полицији. Због застрашујућих претњи да ће учинити масакр у Руми јуче је ухапшен Д. Ј. (41), а током лишавања слободе питао полицију "Што мене, имам астму?". Наиме, мушкарац Д. Ј… »
"Подржавали масакр због лајкова": Вучић открио како су се правдали ухапшени због најављивања нових масакра и скандалозних…
Курир 07.05.2023
Председник Србије Александар Вучић у Дневнику на РТС-у говорио је о најбитнијим темама у Србији, о два масакра који су се догодили као и о мерама. Он је поменуо и људе који су хапшени због најављивања нових масакра. "У Руми… »
"Немојте мене, имам астму" Претио масакром у Руми, а ево шта је говорио кад су га хапсили! (видео)
Мондо 07.05.2023
Председник Србије Александар Вучић је говорио о хапшењу особе која је осумњичени за претњу масакром у Руми. Председник Србије Александар Вучић је говорио о хапшењу особе која је осумњичени за претњу масакром у Руми… »
Вести дана »

Србин наставља да решета: Репрезентативац Србије поново стрелац за свој клуб!
Хот спорт пре 21 минутајош 35 повезаних

Убијен командант елитне јединице Хамаса: Снажни израелски удари у Гази, погођено десетине "терористичких мета"
Курир пре 1 сатјош 48 повезаних

Откривена листа украдених драгоцености из Лувра: Пљачка века уздрмала свет
Б92 пре 1 сатјош 50 повезаних

Милутин Видосављевић после победе Војводине над радничким: Желимо да наставимо у овом ритму
Дневник пре 3 сатајош 30 повезаних

Норвежанин најбољи у Шведској: Каспер Руд освојио турнир у Стокхолму
Вечерње новости пре 3 сатајош 34 повезане