Povezane vesti

Vučić: Hoćete naše ostavke, razgovaraćemo! Mrzeće me zbog oduzimanja oružja ali svaka majka će me poštovati

Vučić: Hoćete naše ostavke, razgovaraćemo! Mrzeće me zbog oduzimanja oružja ali svaka majka će me poštovati

Jugmedia 07.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će od sutra nadležni organi krenuti sa oduzimanjem nelegalnog oružja i da zna da će ga zbog toga mnogi mrzeti, ali da će ga svaka majka poštovati. Vučić se osrvnuo i na tragedije koje su… »
Vučić: Donećemo veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo

Glas Zapadne Srbije 07.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija doneti veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo. "Ogromna tuga je nešto što osećaju pre svega porodice, ali i svi ostali u Srbiji. Naše je da iz te velike… »

IndeksOnline 07.05.2023
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija doneti veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo. “Ogromna tuga je nešto što osećaju pre svega porodice, ali i svi ostali u Srbiji. Naše je da iz… »
Vučić: Sećate li se Leskovca, Jabukovca? Da li je tada neko podnosio ostavke ili organizovao demnstracije ?

Vučić: Sećate li se Leskovca, Jabukovca? Da li je tada neko podnosio ostavke ili organizovao demnstracije ?

Rešetka 07.05.2023
Sećate li se Leskovca, Jabukovca… Da li neko organizovao masovne demonstracije zbog toga? Nije. A posle Ivanče? Pa što niste podneli ostavke kao gradonačelnici? Nije vas interesovalo, kazao je večeras na RTS-u predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vesti dana »