Povezane vesti
Vučić: Hoćete naše ostavke, razgovaraćemo! Mrzeće me zbog oduzimanja oružja ali svaka majka će me poštovati
Jugmedia 07.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će od sutra nadležni organi krenuti sa oduzimanjem nelegalnog oružja i da zna da će ga zbog toga mnogi mrzeti, ali da će ga svaka majka poštovati. Vučić se osrvnuo i na tragedije koje su… »
Vučić: Donećemo veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo
Glas Zapadne Srbije 07.05.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija doneti veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo. "Ogromna tuga je nešto što osećaju pre svega porodice, ali i svi ostali u Srbiji. Naše je da iz te velike… »
Vučić: Donećemo veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo
IndeksOnline 07.05.2023
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Srbija doneti veoma oštre mere koje će suštinski promeniti srpsko društvo. “Ogromna tuga je nešto što osećaju pre svega porodice, ali i svi ostali u Srbiji. Naše je da iz… »
Vučić: Sećate li se Leskovca, Jabukovca? Da li je tada neko podnosio ostavke ili organizovao demnstracije ?
Rešetka 07.05.2023
Sećate li se Leskovca, Jabukovca… Da li neko organizovao masovne demonstracije zbog toga? Nije. A posle Ivanče? Pa što niste podneli ostavke kao gradonačelnici? Nije vas interesovalo, kazao je večeras na RTS-u predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vesti dana »
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti jutros postavili kamp na Savskom mostu
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
"Imao sam priliku da treniram jednog od najboljih svih vremena - Jokića"
B92 pre 19 minutajoš 18 povezanih
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih