Povezane vesti
Danas letnjih 28 stepeni, u nedelji pred nama totalni preokret: Pljuskovi, grmljavina, olujni vetar i hladnije
Telegraf 07.05.2023
Već u toku noći do Vojvodine, a do jutra i do severnih predela Srbije očekuje se prodor hladnog fronta, uz prodor nešto svežije vazdušne mase, ali uz jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Nakon današnjeg letnjeg dana, u sedmici pred nama… »
Košava, pljuskovi i grmljavine: Posle toplog vikenda, sledi pad temperature, a obilne padavine imaćemo i ove nedelje
Blic 07.05.2023
Visoke temperature nalik ovima tokom vikenda u Srbiji se očekuju još u ponedeljak, nakon čega sledi blagi pad temperature, navodi se u prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ). Maksimalne dnevne temperature će se od utorka do petka u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 51 minutajoš 1 povezana
Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana