Povezane vesti
Aleksandra Berčeka zbog neuhranjenosti nisu primili u vojnu školu: Glumca otac prijavio policiji zbog auta
Telegraf 07.05.2023
- Dva puta sam se prijavljivao i dva puta me odbiju zbog neuhranjenosti - rekao je on. Glumac Aleksandar Berček retko priča o privatnom životu, međutim, jednom prilikom otkrio je koji teški trenuci su ga pratili u detinjstvu. Aleksandar Berček je istakao… »
„Bili smo teška sirotinja, u vojnoj školi su me odbili zbog neuhranjenosti“: Aleksandar Berček je ovako pričao o detinjstvu i…
Nova 07.05.2023
Glumac Aleksandar Berček u više navrata javno je govorio o teškim vremenima. Aleksandar Berček je nekoliko puta pričao da je u detinjstvu živeo u siromaštvu. „Pošto smo bili teška sirotinja, a sirotinja ide u vojne škole, ja se prijavim tamo. Dva puta… »
Vesti dana »
Putevi Srbije: Neophodan oprez u vožnji zbog ledenih dana i magle
N1 Info pre 9 minutajoš 34 povezane
Đedović Handanović: Ponovo počela proizvodnja u Rafineriji u Pančevu
N1 Info pre 3 satajoš 34 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, nalog Radar.rs trajno ugašen
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
"Glasno razmišljamo o skraćivanju časova na 30 minuta!" Dejan Vuk Stanković: "Deca ne mogu da ostanu fokusirana 45 minuta"
Blic pre 3 satajoš 25 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 55 minutajoš 26 povezanih