Povezane vesti
Šišao me na ćelavo i tukao, uzela sam nož! Vesna Rivas otkrila potresne detalje iz života - evo kada je sve prestalo
Mondo 07.05.2023
Vesna Rivas je ispričala da je trpela porodično nasilje, a kasnije je slično doživela i od partnera, ali je na vreme uspela da se izvuče. Vesna Rivas je ispričala da je trpela porodično nasilje, a kasnije je slično doživela i od partnera, ali je na vreme… »
Vesnu Rivas otac tukao, pa je ošišao na ćelavo: "Otkinula sam mu meso, pa uzela kuhinjski nož"
Telegraf 07.05.2023
- Samo sam videla oca da je pobegao na vrata - rekla je ona. Pevačica Vesna Rivas bila je žrtva porodičnog nasilja, a zatim i od strane partnera. Naime, pevačica je progovorila o ovoj teškoj temi, te je otkrila stravične detalje. - I ja sam bila žrtva… »
Vesti dana »

Poplaljeni crveni meteoalarmi! Rhmz se hitno oglasio, Srbija na udaru ekstremnih temperatura!
Alo pre 9 minutajoš 17 povezanih

RAT U UKRAJINI Eksplozija u Rusiji: Ukrajinski dron pogodio fabriku, jedna osoba poginula, ima i povređenih
Euronews pre 24 minutajoš 15 povezanih

Bosanac ozbiljno namučio alkaraza! Španac posle velike borbe srušio Džumhura, sledi okršaj sa Srbinom!
Kurir pre 54 minutajoš 21 povezana

"Neka Bog zaštiti našu zemlju": Oglasio se Erdogan nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku
Blic pre 9 satijoš 8 povezanih

Gde su najavljeni protesti za ovu nedelju u Beogradu, Novom Sadu i Nišu?
Danas pre 34 minutajoš 1 povezana