Povezane vesti
Oko: Zahar Prilepin – šta stoji iza napada na čuvenog ruskog pisca
RTS 08.05.2023
Povodom napada na ruskog pisca Zaharina Prilepina, književna kritičarka i urednica u RTS-u Sanja Milić smatra da se stiče utisak da se ljudi boje reči i književnosti, pogotovo oni ekstremni u svojim shvatanjima. Ističe da je Prilepin jedan od najveći… »
Bombaški napadi na ruskom tlu koji seju paniku u Kremlju: Meta su ljudi bliski Putinu, a sva tri slučaja imaju isti potpis
Nova 08.05.2023
Ruski proratni pisac Zahar Prilepin teško je povređen u eksploziji automobila bombe na auto-putu u Nižegorodskoj oblasti u Rusiji. U eksploziji je ubijen njegov prijatelj i vozač Aleksandar Šubin, a Prilepin je prošao sa prelomom obe noge. Ovaj slučaj… »
Oglasio se Zahar Prilepin: Otkrio detalje atentata na njega
Pravda 08.05.2023
Pisac Zahar Prilepin izvestio je o svom stanju nakon eksplozije. Prema njegovim rečima, dobio je prelom obe noge. On je precizirao da je u trenutku eksplozije vozio i izgubio svest. „Seljani su pritrčali i pomogli mi da izađem. Obe noge su mi slomljene… »
Ruski pisac o napadu: Obe noge su mi slomljene, vozač mi je poginuo
Danas 08.05.2023
Rusi pisac i proratni bloger Zahar Prilepin oglasio se prvi put na društvenim mrežama nakon što je u subotu ranjen u eksploziji bombe u automobilu kojim je putovao. On je rekao da je vozio kada je njegov automobil eksplodirao u oblasti Nižnjeg Novgoroda… »
"Ja sam bio za volanom kad je auto dignut u vazduh": Ruski pisac se oglasio nakon što je probuđen iz veštačke kome
Blic 07.05.2023
Ruski pisac Zahar Prilepin saopštio je danas da je on upravljao vozilom koje je dignuto u vazduh na auto-putu u Nižnjem Novgorodu na zapadu Rusije, a da je njegov suvozač poginuo. Prilepin je na Telegramu naveo da je do eksplozije došlo ispod suvozačevog… »
Vesti dana »

Emotivna scena! Pogledajte šta je uradio Džej Di Vens kada su sanduk sa telom Čarlija Kirka ukrcavali u avion (foto/video)
Kurir pre 18 minutajoš 25 povezanih

Promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, najviša dnevna do 29 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Rusija: Jedan od najsnažnijih napada ukrajinske vojske do sada, presretnuto preko 200 dronova
Danas pre 18 minutajoš 20 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 8 minutajoš 20 povezanih