Повезане вести
Око: Захар Прилепин – шта стоји иза напада на чувеног руског писца
РТС 08.05.2023
Поводом напада на руског писца Захарина Прилепина, књижевна критичарка и уредница у РТС-у Сања Милић сматра да се стиче утисак да се људи боје речи и књижевности, поготово они екстремни у својим схватањима. Истиче да је… »
Бомбашки напади на руском тлу који сеју панику у Кремљу: Мета су људи блиски Путину, а сва три случаја имају исти потпис
Нова 08.05.2023
Руски проратни писац Захар Прилепин тешко је повређен у експлозији аутомобила бомбе на ауто-путу у Нижегородској области у Русији. У експлозији је убијен његов пријатељ и возач Александар Шубин, а Прилепин је прошао са преломом… »
Огласио се Захар Прилепин: Открио детаље атентата на њега
Правда 08.05.2023
Писац Захар Прилепин известио је о свом стању након експлозије. Према његовим речима, добио је прелом обе ноге. Он је прецизирао да је у тренутку експлозије возио и изгубио свест. „Сељани су притрчали и помогли ми да изађем… »
Руски писац о нападу: Обе ноге су ми сломљене, возач ми је погинуо
Данас 08.05.2023
Руси писац и проратни блогер Захар Прилепин огласио се први пут на друштвеним мрежама након што је у суботу рањен у експлозији бомбе у аутомобилу којим је путовао. Он је рекао да је возио када је његов аутомобил експлодирао у… »
"Ја сам био за воланом кад је ауто дигнут у ваздух": Руски писац се огласио након што је пробуђен из вештачке коме
Блиц 07.05.2023
Руски писац Захар Прилепин саопштио је данас да је он управљао возилом које је дигнуто у ваздух на ауто-путу у Нижњем Новгороду на западу Русије, а да је његов сувозач погинуо. Прилепин је на Телеграму навео да је до… »
Вести дана »
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 8 минутајош 5 повезаних
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 42 минутајош 6 повезаних