Povezane vesti

Kenija, religija i kult izgladnjivanja: „Moja žena i deca su sledili pastora Mekenzija“

Kenija, religija i kult izgladnjivanja: „Moja žena i deca su sledili pastora Mekenzija“

Južne vesti 08.05.2023
Reuters Stiven Mviti traga za ženom i decom od prošle godine Kenijski propovednik Pol Ntenge Mekenzi trebalo bi da se pojavi na sudu posle otkrića velikog broja mrtvih u zabitoj šumi. On je optužen da je podstrekivao sledbenike da se izgladnjuju do… »

BBC News 08.05.2023
Kenijci pokušavaju da shvate zašto se više od 100 ljudi izgladnelo na smrt u izolovanom kampu. Kenijski propovednik Pol Ntenge Mekenzi trebalo bi da se pojavi na sudu posle otkrića velikog broja mrtvih u zabitoj šumi. On je optužen da je… »

Danas 08.05.2023
Kenijski propovednik Pol Ntenge Mekenzi trebalo bi da se pojavi na sudu posle otkrića velikog broja mrtvih u zabitoj šumi. On je optužen da je podstrekivao sledbenike da se izgladnjuju do smrti. Sada se stotine rođaka pita šta se desilo sa njihovim… »

Danas 08.05.2023
Kenijski propovednik Pol Ntenge Mekenzi trebalo bi da se pojavi na sudu posle otkrića velikog broja mrtvih u zabitoj šumi. On je optužen da je podstrekivao sledbenike da se izgladnjuju do smrti. Sada se stotine rođaka pita šta se desilo sa njihovim… »

Radio 021 08.05.2023
Kenijci pokušavaju da shvate zašto se više od 100 ljudi izgladnelo na smrt u izolovanom kampu. Reuters Stiven Mviti traga za ženom i decom od prošle godine Kenijski propovednik Pol Ntenge Mekenzi trebalo bi da se pojavi na sudu posle otkrića velikog… »

Vesti dana »