Povezane vesti
Pacijentkinja nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao
Danas 08.05.2023
„Poslije dva i po meseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Pacijentkinja nakon porođaja u Bijeljini ostala invalid, doktorka dobila novi posao
Danas 08.05.2023
„Posle dva i po meseca od porođaja, doktori koji nisu iz Bosne i Hercegovine pronašli su mi dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u… »
Nakon porođaja ostala invalid: Posle dva i po meseca našli dva metra gaze u meni
N1 Info 08.05.2023
"Posle dva i po meseca od porođaja u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze", tim rečima svoju priču za za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u… »
Pacijentica nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao
Slobodna Evropa 08.05.2023
"Poslije dva i po mjeseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze." Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila prije sedam godina u bolnici u… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Novi Sad, cveće i pošta za 15 žrtava ispred Železničke stanice
RTS pre 59 minutajoš 24 povezane
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu: Obustavljena istraga u odnosu na sedmoro lica zbog pomilovanja
Telegraf pre 5 satijoš 39 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 13 satijoš 7 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 12 satijoš 37 povezanih