Povezane vesti
Pacijentkinja nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao
Danas 08.05.2023
„Poslije dva i po meseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Nakon porođaja ostala invalid: Posle dva i po meseca našli dva metra gaze u meni
N1 Info 08.05.2023
"Posle dva i po meseca od porođaja u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze", tim rečima svoju priču za za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Pacijentkinja nakon porođaja u Bijeljini ostala invalid, doktorka dobila novi posao
Danas 08.05.2023
„Posle dva i po meseca od porođaja, doktori koji nisu iz Bosne i Hercegovine pronašli su mi dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Pacijentica nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao
Slobodna Evropa 08.05.2023
"Poslije dva i po mjeseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze." Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila prije sedam godina u bolnici u… »
Vesti dana »
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 4 satijoš 11 povezanih
Vodio Srbiju do čuda protiv Nemačke, sada ima modricu ispod oka i oduševio je novom izjavom
Telegraf pre 5 minutajoš 29 povezanih
"Odustani od Grenlanda" Danska i Norveška pokušavaju da zaustave Trampov plan: Oštra poruka iz Evrope
Blic pre 55 minutajoš 31 povezana