Povezane vesti

Pacijentkinja nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao

Pacijentkinja nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao

Danas 08.05.2023
„Poslije dva i po meseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Pacijentkinja nakon porođaja u Bijeljini ostala invalid, doktorka dobila novi posao

Pacijentkinja nakon porođaja u Bijeljini ostala invalid, doktorka dobila novi posao

Danas 08.05.2023
„Posle dva i po meseca od porođaja, doktori koji nisu iz Bosne i Hercegovine pronašli su mi dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u… »
Nakon porođaja ostala invalid: Posle dva i po meseca našli dva metra gaze u meni

Nakon porođaja ostala invalid: Posle dva i po meseca našli dva metra gaze u meni

N1 Info 08.05.2023
"Posle dva i po meseca od porođaja u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze", tim rečima svoju priču za za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u… »
Pacijentica nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao

Pacijentica nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao

Slobodna Evropa 08.05.2023
"Poslije dva i po mjeseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze." Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila prije sedam godina u bolnici u… »

Vesti dana »