Povezane vesti
Pacijentkinja nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao
Danas 08.05.2023
„Poslije dva i po meseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Nakon porođaja ostala invalid: Posle dva i po meseca našli dva metra gaze u meni
N1 Info 08.05.2023
"Posle dva i po meseca od porođaja u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze", tim rečima svoju priču za za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Pacijentkinja nakon porođaja u Bijeljini ostala invalid, doktorka dobila novi posao
Danas 08.05.2023
„Posle dva i po meseca od porođaja, doktori koji nisu iz Bosne i Hercegovine pronašli su mi dva metra gaze.“ Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svetlana Đurović koja se porodila pre sedam godina u bolnici u… »
Pacijentica nakon poroda u Bijeljini ostala invalid, doktorica dobila novi posao
Slobodna Evropa 08.05.2023
"Poslije dva i po mjeseca od poroda u meni su doktori van Bosne i Hercegovine pronašli dva metra gaze." Ovako svoju priču za Radio Slobodna Evropa (RSE) počinje tridesetjednogodišnja Svjetlana Đurović koja se porodila prije sedam godina u bolnici u… »
Vesti dana »

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 24 minutajoš 13 povezanih

Četvrt veka od petooktobarskih demonstracija koje su dovele do svrgavanja režima Slobodana Miloševića
Telegraf pre 54 minutajoš 7 povezanih

Privremene izmene saobraćaja u Kragujevcu zbog polumaratona i Trke za srećnije detinjstvo
Glas Šumadije pre 4 minutajoš 1 povezana

"Sve je lepo krenulo"... Srđan Blagojević ovo rekao nakon antologijskog meča Partizan - Vojvodina
Večernje novosti pre 9 minutajoš 10 povezanih