Повезане вести
Начелник психијатрије поднео оставку због медијских натписа о фотографијама које је објављивао
Југ пресс 08.05.2023
ЛЕСКОВАЦ Начелник одељења психијатрије Опште болнице у Лесковцу др Горан Тојага поднео је јутрос оставку на ту позицију због медијских натписа о фотографијама са оружјем које је објављивао на свом фејсбук профилу. Информацију… »
Начелник психијатрије у Лесковцу поднео оставку због фотографија са пиштољима и пушкама
Блиц 08.05.2023
Начелник психијатрије Опште болнице у Лесковцу Горан Тојага поднео је оставку, изјавио је данас директор Опште болнице у Лесковцу Небојша Димитријевић. Димитријевић је за РТС објаснио да је Тојага оставку поднео из моралних… »
Начелник психијатрије у лесковачкој болници поднео оставку због фотографија са репликама оружја
Инсајдер 08.05.2023
Начелник психијатрије Опште болнице у Лесковцу Горан Тојага поднео је оставку, изјавио је данас директор Опште болнице у Лесковцу Небојша Димитријевић. Димитријевић је за РТС објаснио да је Тојага оставку поднео из моралних… »
Начелник лесковачке психијатрије поднео оставку након што је позирао наоружан: Реаговала и министарка Грујичић
Телеграф 08.05.2023
Министарка здравља Даница Грујичић је раније у телефонском разговору рекла директору лесковачке Опште болнице да предузме неке мере поводом тих фотографија, које су се делиле на друштвеним мрежама. Начелник психијатрије Опште… »
Лесковачки психијатар након подношења оставке: Волим оружје, али то није злочин
Н1 Инфо 08.05.2023
"Волим оружје и да се играм рата, али то није злочин", изјавио је за Нова.рс др Горан Тојага који је поднео оставку на функцију начелника Службе за психијатрију Опште болнице у Лесковцу. „Пре више година сам се фотографисао с… »
Скандалозна „одбрана“ психијатра из Лесковца: Неко воли куце, маце, аутомобиле, па се слика, а ја волим оружје
Нова 08.05.2023
"Волим оружје и да се играм рата, али то није злочин. Пре више година сам се фотографисао с репликама пиштоља после партије аирсофта, али сад сам све скинуо с профила и због тих старих слика сам поднео оставку. Дубоко сам… »
"Неко воли куце, маце, па се слика - ја Волим оружје!" Психијатар у Лесковцу качио скандалозне слике, овако се правдао!
Мондо 08.05.2023
Начелник лесковачке психијатрије Горан Тојага је поднео оставку, након фотографија са оружјем. Начелник лесковачке психијатрије Горан Тојага је поднео оставку, након фотографија са оружјем. "Волим оружје и да се играм рата, али… »
Психијатар који позира с оружјем поднео оставку! Директор болнице у Лесковцу: Ево шта је др Тојага урадио са шокантним сликама…
Курир 08.05.2023
Др Горан Тојага поднео је оставку на место начелника психијатрије у Општој болници у Лесковцу, потврдио је за Курир директор ове болнице Небојша Димитријевић. Тојага, који себе назива Дон, је у жижу јавности доспео након што су… »
Вести дана »
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 24 минутајош 17 повезаних
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 23 минутајош 19 повезаних