Povezane vesti
Žive rane na obrvama trljala sodom bikarbonom: Maja o pehu posle estetske korekcije - "Bile su duplo deblje nego sad"
Mondo 08.05.2023
Maja Marinković još u rijalitiju, a već planira posetu kozmetičaru. Maja Marinković još u rijalitiju, a već planira posetu kozmetičaru Učesnica Zadruge Maja Marinković promenila je lični opis za samo par godina od kako je prvi put stala pred Pinkove… »
Trljala sam sodu bikarbonu na živu ranu i vrištala: Maja otkrila kako je podnela neuspeh estetske korekcije, uznemirujuće!
Kurir 08.05.2023
Slađa Lazić i Maja Marinković pričale su planovima da skinu obrve i urade ih ponovo posle izaska iz rijalitija. - Hoćeš puder ili japanske? - pitala je Slađa - Pa ono njegovo, šta mi on bude rekao - rekla je Maja. - Obavezno obrve. Laser mu je skup, ali… »
Vesti dana »

UŽIVO „Jesen stiže huljo moja“: Završen protest u Sremskoj Mitrovici
Nova pre 59 minutajoš 18 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 26 povezanih

Tuča u noćnom klubu u Nišu: Uhapšeno pet osba, jedna se tereti za pokušaj ubistva
Euronews pre 44 minutajoš 18 povezanih

(Video) Prevozio migrante, vozio bez vozačke, probio naplatnu rampu, pa nakon potere dobio batine Oglasio se i MUP: Suspendovana trojica policajaca
Dnevnik pre 14 minutajoš 9 povezanih