Povezane vesti

Osman se potresnim rečima obratio Stefanu nakon posete u zatvoru: Zbog tebe sine dišem, znam da si se postideo

Osman se potresnim rečima obratio Stefanu nakon posete u zatvoru: Zbog tebe sine dišem, znam da si se postideo

Telegraf 08.05.2023
- Tvoj osmeh danas bio je lažan meni, kao tvom ocu, bio je važan - rekao je on. Bivši zadrugar Stefan Karić nalazi se u pritvoru, gde će provesti 30 dana zbog nanošenja teških telesnih povreda Nataši Šaviji. Osman Karić je danas posetio Stefana… »
Nataša Šavija nakon izlaska iz bolnice doživela još jednu komplikaciju: "Jezivo je, bolovi su sve jači"

Nataša Šavija nakon izlaska iz bolnice doživela još jednu komplikaciju: "Jezivo je, bolovi su sve jači"

Telegraf 08.05.2023
- Nikad gore se osećam - rekla je ona. Starleta Nataša Šavija prijavila je Stefana Karića zbog nanošenja teških telesnih povreda. Ona je bila neko vreme u bolnici, gde je imala i operaciju, a sada je otkrila kako se oseća nakon izlaska. - Nikad… »
Vaspitavao sam sina u drugom smeru, a SAD ga posećujem u zatvoru: Osman Karić proveo 30 minuta sa Stefanom - Ponižen sam

Vaspitavao sam sina u drugom smeru, a SAD ga posećujem u zatvoru: Osman Karić proveo 30 minuta sa Stefanom - Ponižen sam

Mondo 08.05.2023
Osman Karić je danas bio u prvoj poseti sinu Stefanu Kariću koji je u pritvoru zbog sumnje da je pretukao starletu Natašu Šaviju. Osman Karić je danas bio u prvoj poseti sinu Stefanu Kariću koji je u pritvoru zbog sumnje da je pretukao starletu… »
Osman Karić otkrio detalje posete Stefana u zatvoru: "Osećam se poniženo, vaspitavao sam ga u drugom smeru"

Osman Karić otkrio detalje posete Stefana u zatvoru: "Osećam se poniženo, vaspitavao sam ga u drugom smeru"

Telegraf 08.05.2023
- Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove - rekao nam je on. Bivši zadrugar Stefan Karić nalazi se u pritvoru, gde će provesti 30 dana zbog nanošenja teških telesnih povreda Nataši Šaviji. Stefanov otac Osman Karić posetio je sina… »

Vesti dana »