Повезане вести
Осман се потресним речима обратио Стефану након посете у затвору: Због тебе сине дишем, знам да си се постидео
Телеграф 08.05.2023
- Твој осмех данас био је лажан мени, као твом оцу, био је важан - рекао је он. Бивши задругар Стефан Карић налази се у притвору, где ће провести 30 дана због наношења тешких телесних повреда Наташи Шавији. Осман Карић је данас… »
Наташа Шавија након изласка из болнице доживела још једну компликацију: "Језиво је, болови су све јачи"
Телеграф 08.05.2023
- Никад горе се осећам - рекла је она. Старлета Наташа Шавија пријавила је Стефана Карића због наношења тешких телесних повреда. Она је била неко време у болници, где је имала и операцију, а сада је открила како се осећа након… »
Васпитавао сам сина у другом смеру, а САД га посећујем у затвору: Осман Карић провео 30 минута са Стефаном - Понижен сам
Мондо 08.05.2023
Осман Карић је данас био у првој посети сину Стефану Карићу који је у притвору због сумње да је претукао старлету Наташу Шавију. Осман Карић је данас био у првој посети сину Стефану Карићу који је у притвору због сумње да је… »
Осман Карић открио детаље посете Стефана у затвору: "Осећам се понижено, васпитавао сам га у другом смеру"
Телеграф 08.05.2023
- Једноставно знам да Стефан није рођен за такве услове - рекао нам је он. Бивши задругар Стефан Карић налази се у притвору, где ће провести 30 дана због наношења тешких телесних повреда Наташи Шавији. Стефанов отац Осман Карић… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Верујемо да Руси у доброј вољи воде преговоре о продаји НИС-а
Еуроневс пре 4 сатијош 29 повезаних
Генерални директор НИС-а се обратио запосленима: И даље постоји могућност да добијемо лиценцу од ОФАК-а
НИН пре 5 сатијош 24 повезане
Нетфликс званично потврдио: Преузима Ворнер Брос и ХБО - ОВО су сви ДЕТАЉИ куповине вредне 82,7 милијарди $!
Телеграф пре 58 минутајош 36 повезаних