Povezane vesti
Pljunu te, pa ti šutnu kofer! Zvezda Granda svirala na ulici - prvi put govorila o problemu sa kojim se borila!
Mondo 08.05.2023
Zorja Pajić nikad iskrenije o svojim borbama i metalnom zdravlju. Zorja Pajić nikad iskrenije o svojim borbama i metalnom zdravlju. Zorju Pajić domaća javnost upoznala je tokom njenog takmičenja u Zvezdama Granda, a pevačica se izdvojila po… »
"Pljunu te i šutnu, vrištala sam"... Zorja o najtežim trenucima u životu i borbi protiv depresije: Potražila sam pomoć!
Kurir 08.05.2023
Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorja Pajić, progovorila je o najtežim životnim trenucima. Kako je istakla, sviranje u Knez Mihailovoj ulici donelo ogromno iskustvo, lepe komentare, ali i one negativne sa kojima… »
"Pljunu te, pa ti šutnu kofer": Zorja Pajić iskreno o borbi sa depresijom i neprijatnim situacijama: "Vrištala sam na ulici…
Blic 08.05.2023
Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorja Pajić, progovorila je o najtežim životnim trenucima. Kako je istakla, sviranje u Knez Mihailovoj ulici donelo ogromno iskustvo, lepe komentare, ali i one negativne sa kojima… »
Vesti dana »
Uhapšeno novih osam osumnjičenih pripadanika "Balkanskog kartela"; Među uhapšenima i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu potvrđeno Insajderu u MUP (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 85 povezanih
Bajden objavljuje sporazum između između izraela i hezbolaha: Potpuni i trajni prekid vatre stupiće na snagu odmah
Kurir pre 35 minutajoš 42 povezane
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 2 satajoš 41 povezana
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 1 satjoš 36 povezanih