Povezane vesti
Teofil Pančić: Filmovi i serije su laka meta, zašto ne pričamo o nezamislivoj količini oružja u Srbiji
Nova 08.05.2023
Kad odrastate u kulturi tolerancije, razumevanja, u kulturi u kojoj ste od malena podučavani tome da su normalne sve vrste razlika, da nije bitno ko se kako zove, ko je crn, plav, beo, žut, ko kako govori ili politički misli, u takvim društvima nasilje… »
Srđan Dragojević: Profit koji ostvarujete od rijaliti programa je kao da dilujete heroin ili kokain
Nova 08.05.2023
Ne moraju u serijama da dominiraju samo ljudi iz podzemlja. Rekao bih da ima mnogo interesantnijih karaktera u drugim profesijama. Kad sam radio film "Rane" dosta sam intervjuisao ljude iz podzemlja. A to su prilično opskurni karakteri, ne mnogo… »
Srđan Dragojević: Profit koji ostvarujete od rijaliti programa je kao da dilujete heroin ili kokain
Nova 08.05.2023
Ne moraju u serijama da dominiraju samo ljudi iz podzemlja. Rekao bih da ima mnogo interesantnijih karaktera u drugim profesijama. Kad sam radio film "Rane" dosta sam intervjuisao ljude iz podzemlja. A to su prilično opskurni karakteri, ne mnogo… »
Vesti dana »
Selektor Austrije ostao bez reči posle drame: "Nikada nisam doživeo nešto slično"
Nova pre 34 minutajoš 40 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 29. juna do 5. jula)
Pressek pre 4 minutajoš 21 povezana
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 54 minutajoš 32 povezane
(Foto) Nakon curenja amonijaka u Guči otkriveno šta je sprečilo katastrofu: Sedam osoba se javilo lekarima, četvoro upućeno na dalju dijagnostiku
Dnevnik pre 34 minutajoš 16 povezanih