Povezane vesti
Beživotno telo muškarca izvučeno iz Save: Očevici videli kako pluta po reci
Telegraf 08.05.2023
Telo je izvučeno kod plaže “Brioni”. Telo muškarca izvučeno je danas iz Save u Sremskoj Mitrovici. Kako saznaje Ozon.rs od očevidaca, muškarac se utopio u Savi. - Videla sam telo kako pluta u reci Savi, sada je tu Hitna pomoć. Ne znam šta se desilo -… »
JOŠ JEDNO UTAPANJE? Čovek ušao u Savu i nije isplivao
Ozon 08.05.2023
SREMSKA MITROVICA. Kako saznajemo od očevidaca, muškarac se utopio u Savi. Videla sam telo kako pluta u reci Savi, sada je tu Hitna pomoć. Ne znam šta se desilo. Nezvanično, muškarac je ušao u reku Savu u blizini treće zdravstvene stanice. Beživotno telo… »
Vesti dana »
Uhapšeni D. R. (1987) iz okoline Svrljiga i N. Đ. (1987) iz Niša zbog posedovanja više narkotika koji su namenjeni daljoj prodaji
Gradski portal 018 pre 52 minutajoš 47 povezanih
Centralna komanda SAD demantuje Iran: Američki dronovi pogađaju samo vojne ciljeve
Politika pre 7 minutajoš 39 povezanih
Milovan Drecun: EU nije ubedila Kurtija da odustane od Zakona o strancima, dogovor postignut uz pritisak Srbije
Insajder pre 5 satijoš 51 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde preokretom do pobede protiv IMT-a, Mateus odbranio penal
RTV pre 6 minutajoš 35 povezanih