Povezane vesti

Na televiziji Hepi tokom gostovanja Vučića prikazan spot koji promoviše ubistvo

Na televiziji Hepi tokom gostovanja Vučića prikazan spot koji promoviše ubistvo

Danas 09.05.2023
Video snimak u kome se promoviše ubistvo kao osveta za pretnje prikazan je večeras za vreme gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na televiziji Hepi, uz obrazloženje da ga je navodno gledao maloletnik koji je osumnjičen za ubistva u… »
Ja da bežim od njih? Sve ih poznajem, sve su to kukavice: Aleksandar Vučić, obraćajući se opoziciji koja traži njegovu…

Ja da bežim od njih? Sve ih poznajem, sve su to kukavice: Aleksandar Vučić, obraćajući se opoziciji koja traži njegovu…

Danas 09.05.2023
Zamislite, rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, večeras u emisiji Ćirilica, opozicija hoće smenu ministra policije, Bratislava Gašića. – Zašto..? Policija je sve uradila “by the book”, kao i BIA – rekao je Vučić. Pojma nemate… »
Dragan Đilas o Milovanu Brkiću na protestu: Lako je zaključiti ko ga je poslao

Dragan Đilas o Milovanu Brkiću na protestu: Lako je zaključiti ko ga je poslao

Danas 08.05.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas objavio je večeras na Tviteru da je vlasnik „Tabloida“ Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu „Srbija protiv nasilja“. „I sam kaže da je protiv mirnih šetnji… »
Vučić pokazao morbidni video sa Jutjuba za koji se veruje da je bio inspiracija dečaku ubici

Vučić pokazao morbidni video sa Jutjuba za koji se veruje da je bio inspiracija dečaku ubici

Blic 08.05.2023
Predsednik Vučić pokazao je gostujući večeras u emisiji "Ćirilica" morbidni snimak mladića sa Jutjuba i TikToka kojeg je na društvenim mrežama pratio dečak ubica iz OŠ "Vladislav Ribnikar". - Dečak ubica bio je pratilac ovog momka. Oni su taj… »

Vesti dana »