Povezane vesti

Učenik sa Žabljaka podržao ubistvo u „Ribnikaru“, otac na razgovoru u policiji

Učenik sa Žabljaka podržao ubistvo u „Ribnikaru“, otac na razgovoru u policiji

N1 Info 09.05.2023
Policija sa Žabljaka procesuirala je maloletnika koji je na društvenim mrežama podržao ubistva u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", saopštila je Uprava policije Crne Gore. Službenici Stanice policije Žabljak su odmah posle saznanja… »
"Razumem malog, isto sam hteo i ja da uradim" Maloletnik iz Žabljaka podržao masakr u Beogradu, policija reagovala

"Razumem malog, isto sam hteo i ja da uradim" Maloletnik iz Žabljaka podržao masakr u Beogradu, policija reagovala

Večernje novosti 09.05.2023
POLCIJA sa Žabljaka procesuirala je maloletnu osobu koja je preko društvenih mreža izrazila podršku Kosti K. (13) koji je pre nekoliko dana u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana… »
Tuča učenika u crnoj gori: Učionica se pretvorila u ring - dečak krvave glave završio u bolnici

Tuča učenika u crnoj gori: Učionica se pretvorila u ring - dečak krvave glave završio u bolnici

Večernje novosti 08.05.2023
ČAS informatike u prvom razredu barske Srednje stručne škoke umesto edukativnog predavanja pretvorio se ring gde je jedan učenik zadobio povrede u predelu glave. Prema nezvaničnim informacijama Novosti, tuča se dogodila u vreme dok profesorka nije… »
Dva incidenta u školama u Crnoj Gori

Dva incidenta u školama u Crnoj Gori

Danas 08.05.2023
U Osnovnoj školi „Dušan Korać“ u Bijelom Polju danas je došlo do incidenta kada je jedan od učenika pretio ostalima, dok je u Baru učenik Srednje stručne škole povređen u tuči na času. Kako prenose podgorički mediji, o incidentu u Bijelom… »

Vesti dana »