Повезане вести

Шеховић: "Гол против Пазара посвећујем жртвама злочина"

Шеховић: "Гол против Пазара посвећујем жртвама злочина"

Спортске.нет 09.05.2023
Фудбалер Партизана Златан Шеховић рекао је да је задовољан победом против Новог Пазара, и додао да гол посвећује жртвама недавних "незапамћених злочина" у Србији. "Пресрећан сам због победе тима. Да наставимо сада тај победнички… »
Рикардо Гомеш: Видећемо на крају где смо

Спорт клуб 09.05.2023
Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш изјавио је да ће "црно-бели" покушати да остваре победе у преосталим утакмицама плеј-офа Суперлиге Србије. Прочитај више Коментари Ваш коментар Име… »

Спорт клуб 09.05.2023
Фудбалер Партизана Рикардо Гомеш изјавио је да ће "црно-бели" покушати да остваре победе у преосталим утакмицама плеј-офа Суперлиге Србије. Партизан је на свом терену победио Нови Пазар 2:0 у 34. колу СЛС. На овом мечу у листу… »
Гол посвећујем жртвама масакра! Донео победу Партизану, па се јавио: "Незапамћени злочини, нека сви почивају у миру"

Гол посвећујем жртвама масакра! Донео победу Партизану, па се јавио: "Незапамћени злочини, нека сви почивају у миру"

Мондо 09.05.2023
Златан Шеховић посветио је погодак против Новог Пазара жртвама масакра у Београду и Младеновцу... Златан Шеховић посветио је погодак против Новог Пазара жртвама масакра у Београду и Младеновцу... Партизан је победио Нови Пазар у… »
Шеховић након првенца у дресу Партизана: ''Ово је за децу и чувара школе''

Шеховић након првенца у дресу Партизана: ''Ово је за децу и чувара школе''

Вечерње новости 09.05.2023
Фудбалери Партизана победили су Нови Пазар резултатом 2:0 у оквиру 34. кола, а свој први погодак у дресу Партизана постигао је бек црно-белих Златан Шеховић. Он је овај гол посветио свој настрадалој деци и чувару школе. ФОТО: ФК… »
"Није ми се свидело...": Игор Дуљај кратак и јасан након победе Партизана

"Није ми се свидело...": Игор Дуљај кратак и јасан након победе Партизана

Вечерње новости 08.05.2023
ФУДБАЛЕРИ Партизана славили су против Новог Пазара у мечу 34. кола Суперлиге Србије. Након меча Игор Дуљај био је задовољан издањем својих пулена. ФОТО: М. Вукадиновић Тренер црно-велих прокоментарисао игру свог тима. -… »

Вести дана »