Povezane vesti
„Na sebi sam operisala sve što sam htela“: Isplivale slike Marine Visković pre svih korekcija FOTO
Nova 09.05.2023
Ne kaje se zbog promena koje je napravila. Pevačica Marina Visković nikad nije krila da se više puta podvrgla estetskim korekcijama, a njene fotografije sa početka karijere svedoče o tome da je izgled drastično promenila. Osim grudi, operisala je i… »
"Operisala sam sve što sam htela, ne vidim problem" Isplivale fotke Marine Visković pre intervencija! Evo kako je nekada…
Kurir 09.05.2023
Marina Visković je jedna od zgodnijih i lepših pevačica sa domaće javne scene, ali, kako je sama priznala, uradila je dosta estetskih intervencija da bi tako izgledala! Marina je više puta otišla "pod nož", pa je primetno da na početku karijere ne… »
Vesti dana »
Eurostat: Svaka treća žena u EU doživela je rodno zasnovano nasilje
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane
Incidenti u Skupštini Srbije: Posle prekida sednice, Brnabićeva zaključila pretres u pojedinostima i načelu
Euronews pre 37 minutajoš 158 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Brod pun turista potonuo u području prepunom ajkula! Oglasili se Seničić i ambasada Srbije u Kairu o brodolomu kod Egipta: "Čekamo još informacija..."
Kurir pre 13 minutajoš 19 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih