Повезане вести
"Да сам минут раније изашао из куће, убио би: И мене!" Убица из Младеновца украо ауто од Јована у Шепшину, власник открио…
Блиц 09.05.2023
Кућа Јована Марковића нашла се на мети двадесетједногодишњег Уроша Б. осумњиченог за убиство осморо људи у околини Младеновца и Смедерева. Ауто којим се осумњичени возио до Малог Пожаревца где је прешао у такси управо је… »
"Да сам раније изашао из куће, сигурно бих погинуо!" Јовану убица украо ауто, пронашао га на ауто-путу окољен полицијом
Мондо 09.05.2023
Ауто Јована Марковића је украо убица У.Б. испред његове куће. Ауто Јована Марковића је украо убица У.Б. испред његове куће. Кућа Јована Марковића нашла се на мети У. Б. (21) осумњиченог за убиство осморо људи у околини… »
"Убица ме је возио кући" Задругарка признала да су били блиски, па открила како су провели ноћ, а ево шта јој је рекао мало…
Ало 09.05.2023
Није ни слутила да седи са масовним убицом. Двадесетједногодишњи Урош Б. направио је крвави пир у околини Младеновца, када је усмртио осморо и ранио четрнаесторо људи. Након осам сати потраге, ухапшен је и предат полицији у… »
"Била сам у друштву убице три дана пред масакр, возио ме је кући": Бивша задругарка описала Урошево понашање
Телеграф 09.05.2023
Тврди да ништа није указивало на ужас који се десио. Двадесетједногодишњи Урош Б. направио је крвави пир у околини Младеновца, када је усмртио осморо и ранио четрнаесторо људи. Након осам сати потраге, ухапшен је и предат… »
Вести дана »

Јовић слаб на отварању: Мајами поразом почео сезону, Тристан без икаквог учинка!
Хот спорт пре 40 минутајош 15 повезаних