Повезане вести

Шта се тог кобног јутра дешавало у рибникару Син познатог писца био у школи док је дечак убица правио крвав пир

Шта се тог кобног јутра дешавало у рибникару Син познатог писца био у школи док је дечак убица правио крвав пир

Ало 09.05.2023
Мајка страдале Катарине ми је пришла, та девојчица је с мојим сином од вртића, и тешила ме. Нико не може да буде рационалан. Мене интересује шта је њега зауставило. Како ћемо се опоравити од трагедије која нас је задесила? Шта… »
Дечак убица имао "упуцану руку", ево шта то значи Син познатог писца био у школи у моменту масакра! Открио све детаље кобног…

Дечак убица имао "упуцану руку", ево шта то значи Син познатог писца био у школи у моменту масакра! Открио све детаље кобног…

Курир 09.05.2023
Писац Душан Недељковић, чији син иде у седми разред основне школе "Владислав Рибникар", говорио је о масакру који је потресао Србију. Како ћемо се опоравити од трагедије која нас је задесила? Шта ћемо и да ли ћемо научити… »
Деца су бесна, желе само да му се освете: Исповест писца Душана Недељковића, оца дечака из школе на Врачару

Деца су бесна, желе само да му се освете: Исповест писца Душана Недељковића, оца дечака из школе на Врачару

Телеграф 09.05.2023
Он је наиме током разговора са водитељком на телевизији, сазнао да је убијено осморо ученика. Како ћемо се опоравити од трагедије која нас је задесила? Шта ћемо и да ли ћемо научити? Можемо ли постати бољи људи и ујединити се… »

Вести дана »