Povezane vesti
"Srbija spremna za 3.: Klaster" Bilčik na sednici EP: Ključno da dijalog Beograda i Prištine donese rezultate
Blic 09.05.2023
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik rekao je na današnjoj sednici Evropskog parlamenta, na kojoj su poslanici raspravljali o izveštaju o Srbiji, da je ključno da dijalog Beograda i Prištine donese rezultate. - Ističem da mi moramo… »
Bilčik: Ključno da dijalog donese rezultate, Varhelji: Srbija spremna za 3. klaster
Telegraf 09.05.2023
Bilčik j enaveo da su fundamentalne odluke potrebne da bi se postigao funamentalni napredak. Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik rekao je na današnjoj sednici Evropskog parlamenta, na kojoj su poslanici raspravljali o izveštaju o… »
Vesti dana »
Nazire se rešenje za NIS – Rusi pristali na prodaju svog dela – Ko može biti kupac?
Kurir pre 21 minutajoš 44 povezane
Uhapšen vođa navijača Partizana u Nišu: Zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom
Mondo pre 50 minutajoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Stanivuković o snimku sa Đajićem: „Droga je trebalo da bude podmetnuta meni“
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Inflacija u evrozoni najniža u poslednjih godinu dana, usporila na 2,1% u oktobru
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih