Povezane vesti
Niko mi ne veruje da svaki dan jedem 9.000 kalorija! Atraktivna voditeljka ima caku - uvek vitka, a ničega se ne odriče!
Mondo 09.05.2023
Američka TV voditeljka otkriva kako je i dalje vitka, a dnevno unosi 9.000 kalorija! Američka TV voditeljka otkriva kako je i dalje vitka, a dnevno unosi 9.000 kalorija! Američka TV voditeljka, spisateljica, aktivistkinja, glumica i model, Padma… »
Pojedem po 9.000 kalorija dnevno, A i dalje sam vitka: Ne odričem se ničega i telo mi je isto! Evo u čemu je tajna (foto)
Kurir 09.05.2023
Američka TV voditeljka, spisateljica, aktivistkinja, glumica i model, Padma Lakšmi je probala na hiljade jela tokom 17 godina u emisiji "Top Chef", a ona dolaze s puno kalorija. Nedavno je otkrila da jede do 9.000 kalorija dnevno dok snima seriju. -… »
Vesti dana »
Predsednik: Srbiju lažima neće slomiti, objasniću kome je bio potreban incident u Zubinom Potoku
RTV pre 41 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana