Povezane vesti
Sine moj od 13 godina, kuršume nemoj dalje od mene: Potresno pismo pisca Vladimira Đukanovića sinovima: Nema krivca do oca…
Kurir 09.05.2023
Posle jezive tragedije u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar na Vračaru u kojoj je stradalo osam učenika i radnik obezbeđenja, ogalsio se i pisac Vladimir Đukanović, poznat u javnosti i koa srpski Vuk sa Volstrita. On je napisao potresno pismo dvojici… »
"Sine moj od 13 godina, na kraju vračarskih ulica gore sveće!" Vladimir Đukanović - Upamti, nema krivca do oca...
Mondo 09.05.2023
"Kažu sine, daj bože da živiš u interesantnim vremenima. A tata se baš tih plaši." "Kažu sine, daj bože da živiš u interesantnim vremenima. A tata se baš tih plaši." Vladimir Đukanović, pisac, koji je u javnosti postao poznat kao srpski Vuk sa Volstrita… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za petak 24. jul 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih
Zelenski: Rusija će blokirati koridore za žito; Kremlj: Moskva otvorena za pregovore
RTS pre 44 minutajoš 1 povezana
Mađar: Istražujemo kredit od milijardu evra koji je Orbanova vlada odobrila Severnoj Makedoniji
Nova pre 6 satijoš 1 povezana
Hidrolog RHMZ-a upozorava: Nepovoljna hidrološka situacija na Dunavu, najniži vodostaj u poslednjih pola veka
Danas pre 6 satijoš 2 povezane