Povezane vesti
Sine moj od 13 godina, kuršume nemoj dalje od mene: Potresno pismo pisca Vladimira Đukanovića sinovima: Nema krivca do oca…
Kurir 09.05.2023
Posle jezive tragedije u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar na Vračaru u kojoj je stradalo osam učenika i radnik obezbeđenja, ogalsio se i pisac Vladimir Đukanović, poznat u javnosti i koa srpski Vuk sa Volstrita. On je napisao potresno pismo… »
"Sine moj od 13 godina, na kraju vračarskih ulica gore sveće!" Vladimir Đukanović - Upamti, nema krivca do oca...
Mondo 09.05.2023
"Kažu sine, daj bože da živiš u interesantnim vremenima. A tata se baš tih plaši." "Kažu sine, daj bože da živiš u interesantnim vremenima. A tata se baš tih plaši." Vladimir Đukanović, pisac, koji je u javnosti postao poznat kao srpski Vuk… »
Vesti dana »
Prva reakcija Džejka Pola posle pobede nad Tajsonom: "Inspirisao me je najteži i najgori protivnik na planeti"
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih
Polarni vrtlog se nadvija nad Evropom! Drastična vremenska promena pred vratima Srbije, sneg će pasti, zna se i tačan dan: Stiglo upozorenje za dve grupe ljudi
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 6 povezanih
Zelenski ljut zbog razgovora Putina i Šolca: To je samo pomoglo ruskom lideru u smanjenju izolovanosti
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Danas je veliki praznik Đurđic: Mnogi slave slavu, ovo su običaji koje bi trebalo ispoštovati
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih