Povezane vesti
Toliko je mio da ne znam da li sam ga ja rodila! Marija Mikić posle drugog porođaja otvorila dušu - "Sin liči na mene"
Mondo 10.05.2023
Marija Mikić je 4. maja drugi put postala majka, a ona i njen partner Jovan su posle ćerke dobili sina kojem su dali ime Milija. Marija Mikić je 4. maja drugi put postala majka, a ona i njen partner Jovan su posle ćerke dobili sina kojem su dali ime… »
"Toliko je mio da ne znam da li sam ga ja rodila" Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim…
Kurir 10.05.2023
Marija Mikić, pevačica, sa osmehom na licu izašla je iz porodilišta, naravno u pratnji svog supruga Jovana Pantića. Na svet je donela sina Miliju, pa je otkrila čija je ideja bila za ime: - Staro je ime i mnogo lepo, složili smo se zajedno. Do… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje doneo odluku o pokretanju novog postupkaza izbor članova Saveta REM-a
Sputnik pre 18 minutajoš 41 povezana

Zbog događaja u Novom Sadu večeras protest podrške u Prokuplju
Južne vesti pre 2 satajoš 10 povezanih

„Pobeda, pobeda", odjekuje ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
BBC News pre 18 minutajoš 16 povezanih

Dekana DIF-a demonstranti jurili ulicama Novog Sada, vređali ga, psovali i gađali (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 94 povezane

Radosavljević: Vučićeva tvrdnja da će blokade smanjiti plate i penzije netačna, u budžetu nema para
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih