Povezane vesti
Toliko je mio da ne znam da li sam ga ja rodila! Marija Mikić posle drugog porođaja otvorila dušu - "Sin liči na mene"
Mondo 10.05.2023
Marija Mikić je 4. maja drugi put postala majka, a ona i njen partner Jovan su posle ćerke dobili sina kojem su dali ime Milija. Marija Mikić je 4. maja drugi put postala majka, a ona i njen partner Jovan su posle ćerke dobili sina kojem su dali ime… »
"Toliko je mio da ne znam da li sam ga ja rodila" Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!…
Kurir 10.05.2023
Marija Mikić, pevačica, sa osmehom na licu izašla je iz porodilišta, naravno u pratnji svog supruga Jovana Pantića. Na svet je donela sina Miliju, pa je otkrila čija je ideja bila za ime: - Staro je ime i mnogo lepo, složili smo se zajedno. Do kraja… »
Vesti dana »
Mićin: „Akademija umetnosti zloupotrebljava prostor u političke svrhe“
Serbian News Media pre 2 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 20 minutajoš 26 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih
Potpisan istorijski ugovor za "Smajli"; Vučić: "Prva deonica gotova za dve godine"
B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
Iranska garda hitno upozorava Klonite se naftnih postrojenja u Saudiskoj Arabiji, UAE i Kataru
Večernje novosti pre 50 minutajoš 48 povezanih