Povezane vesti
Vanja Mijatović otkazala svadbu! Pevačica ogorčena: Uništila sam mladi venčanje!
Kurir 10.05.2023
Pevačica Vanja Mijatović je zbog tragične pogibije učenika u OŠ „Vladislav Ribnikar“ otkazala sve nastupe, među kojima i svadbu u Makedoniji, što ju je posebno rastužilo. - Jako me je potreslo to što se desilo i apsolutno nisam mogla da pevam… »
Upropastila sam venčanje: Vanja Mijatović otkazala sve nastupe - Jako sam potresena, nisam mogla, žao mi je...
Mondo 10.05.2023
Vanju Mijatović je potresla situacija u zemlji, pa je donela odluku da ne peva, a priznaje da joj je bilo teško zbog devojke kojoj je trebalo da peva na venčanju. Vanju Mijatović je potresla situacija u zemlji, pa je donela odluku da ne peva, a… »
Vesti dana »
„Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u“: Pogačar objavio njegovu fotografiju sa Bajatovićem
Nova pre 1 satjoš 88 povezanih
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 86 povezanih
Izraelski avioni intenzivno napadaju Bejrut i južna predgrađa pre primirja
Beta pre 20 minutajoš 54 povezane
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 4 satijoš 42 povezane
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 10 satijoš 36 povezanih