Повезане вести

Убица деценијама хара Европом: Убијене су најмање 22 жене, полиција из 3 европске земље тражи помоћ у идентификацији

Убица деценијама хара Европом: Убијене су најмање 22 жене, полиција из 3 европске земље тражи помоћ у идентификацији

Курир 10.05.2023
Интерпол је у среду упутио апел јавности да помогне у идентификацији тела 22 жене убијене у Немачкој, Холандији и Белгији у раздобљу од неколико деценија и чији идентитет никада није утврђен. Интерпол жели да реши те… »
Интерпол тражи помоћ – годинама покушава да открије идентитет 22 убијене жене

Интерпол тражи помоћ – годинама покушава да открије идентитет 22 убијене жене

Н1 Инфо 10.05.2023
Интерпол је у среду упутио апел јавности да помогне у идентификацији тела 22 жене убијене у Немачкој, Холандији и Белгији у раздобљу од неколико деценија и чији идентитет никада није утврђен. Интерпол жели да реши те… »
Тело жене пронађено у реци у Амстердаму покренуло акцију Интерпола "Идентификуј ме": Траже се имена 22 жртве

Тело жене пронађено у реци у Амстердаму покренуло акцију Интерпола "Идентификуј ме": Траже се имена 22 жртве

Телеграф 10.05.2023
Тела су пронађена у Холандији, Белгији и Немачкој између 1976. и 2019. године, а верује се да је већина жртава убијена. Полиција у три европске земље тражи помоћ у идентификацији 22 убијене жене, чија су имена мистерија. Тела су… »
Интерпол позвао јавност да помогне у рјешавању 22 случаја убистава жена

Интерпол позвао јавност да помогне у рјешавању 22 случаја убистава жена

Ал Јазеера 10.05.2023
Интерпол је упутио апел јавности да помогне у идентификацији тијела 22 жене убијене у Њемачкој, Низоземској и Белгији у раздобљу од неколико десетљећа и чији идентитет никада није утврђен. Интерпол је у сриједу упутио апел… »
Полиција 3 европске земље тражи помоћ у идентификацији 22 жене: Верују да су убијене, укључио се и Интерпол

Полиција 3 европске земље тражи помоћ у идентификацији 22 жене: Верују да су убијене, укључио се и Интерпол

Телеграф 10.05.2023
Интерпол жели да реши те "заборављене случаје" убистава жена која су се догодила пре 10, 20, 30 па чак и 40 година те је покренуо операцији назива "Идентификуј ме" Интерпол је у среду упутио апел јавности да помогне у… »

Вести дана »