Povezane vesti
Ubica decenijama hara Evropom: Ubijene su najmanje 22 žene, policija iz 3 evropske zemlje traži pomoć u identifikaciji
Kurir 10.05.2023
Interpol je u sredu uputio apel javnosti da pomogne u identifikaciji tela 22 žene ubijene u Nemačkoj, Holandiji i Belgiji u razdoblju od nekoliko decenija i čiji identitet nikada nije utvrđen. Interpol želi da reši te "zaboravljene slučaje" ubistava žena… »
Interpol traži pomoć – godinama pokušava da otkrije identitet 22 ubijene žene
N1 Info 10.05.2023
Interpol je u sredu uputio apel javnosti da pomogne u identifikaciji tela 22 žene ubijene u Nemačkoj, Holandiji i Belgiji u razdoblju od nekoliko decenija i čiji identitet nikada nije utvrđen. Interpol želi da reši te zaboravljene slučaje ubistava žena… »
Telo žene pronađeno u reci u Amsterdamu pokrenulo akciju Interpola "Identifikuj me": Traže se imena 22 žrtve
Telegraf 10.05.2023
Tela su pronađena u Holandiji, Belgiji i Nemačkoj između 1976. i 2019. godine, a veruje se da je većina žrtava ubijena. Policija u tri evropske zemlje traži pomoć u identifikaciji 22 ubijene žene, čija su imena misterija. Tela su pronađena u Holandiji… »
Interpol pozvao javnost da pomogne u rješavanju 22 slučaja ubistava žena
Al Jazeera 10.05.2023
Interpol je uputio apel javnosti da pomogne u identifikaciji tijela 22 žene ubijene u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji u razdoblju od nekoliko desetljeća i čiji identitet nikada nije utvrđen. Interpol je u srijedu uputio apel javnosti da pomogne u… »
Policija 3 evropske zemlje traži pomoć u identifikaciji 22 žene: Veruju da su ubijene, uključio se i Interpol
Telegraf 10.05.2023
Interpol želi da reši te "zaboravljene slučaje" ubistava žena koja su se dogodila pre 10, 20, 30 pa čak i 40 godina te je pokrenuo operaciji naziva "Identifikuj me" Interpol je u sredu uputio apel javnosti da pomogne u identifikaciji tela 22 žene ubijene… »
Vesti dana »

Pajtić: 99,9 posto građana nije učestvovalo u incidentima, ali su svi bili izloženi nasilničkom ponašanju policije
N1 Info pre 13 satijoš 20 povezanih

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 15 minutajoš 28 povezanih

Košarkaši Srbije porazom od Finske eliminisani sa Evropskog prvenstva
RTV pre 30 minutajoš 73 povezane

Kordon policije razdvajao vernike i učesnike Parada ponosa kod Vaznesenjske crkve
Telegraf pre 24 minutajoš 32 povezane

"Ovo je tragedija" Đurović potkačio Pešića: Mora da prihvati odgovornost! Znam da me ne voli, ne volim ni ja njega!
Kurir pre 10 minutajoš 136 povezanih