Повезане вести
Сузе и јецаји: Мају Маринковић Тијана Ајфон теши на сахрани деде: Потресан призор, задругари дошли да га испрате на вечни…
Блиц 10.05.2023
Задругарка Маја Маринковић напустила је ријалити како би деду испратила на вечни починак. Њу је по изласку сачекао отац Радомир Маринковић Таки, а Маја није могла да сакрије сузе због губитка вољеног деде који јој је био велика… »
"Ти знаш шта ја мислим": Маја Маринковић се чула са мајком по изласку из "Задруге", ево шта јој је поручила
Блиц 10.05.2023
Задругарка Маја Маринковић напустила је ријалити како би деду испратила на вечни починак. Њу је по изласку сачекао отац Радомир Маринковић Таки, а њена другарица Тијана Максимовић познатија као Тијана Ајфон је стигла на гробље… »
Маја Маринковић напустила задругу! После смртног случаја се спаковала и изашла - целу ноћ је тешили због губитка
Мондо 10.05.2023
Маја Маринковић је синоћ сазнала за смртни случај у породици, што ју је веома потресло, а данас је изашла из Задруге. Маја Маринковић је синоћ сазнала за смртни случај у породици, што ју је веома потресло, а данас је изашла из… »
Маја Маринковић изашла из задруге! Старлета са сузама у очима напустила ријалити, ево где се упутила!
Курир 10.05.2023
Задругарки Маји Маринковић је умро деда, због чега је напустила ријалити како би га испратила на вечни починак. Њу је ова тужна вест потресла, када је сазнала плакала је на сав глас, а сви задругари су јој пришли да јој пруже… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Ухапшени због седам тешких крађа Четворка однела телевизоре и алате вредне пет милиона динара
Дневник пре 2 сатајош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 22 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних