Povezane vesti
Toliko sam krvi prolila, bilo bi glupo da živim u šupici! Zlata Petrović progovorila o novcu - Pokrila sam decu i unuke
Mondo 10.05.2023
Zlata Petrović se namučila da bi stekla ovo što danas ima i živela u raskoši, a pametno je ulagala još pre 20 godina, jer je, kaže, znala da štedi. Zlata Petrović se namučila da bi stekla ovo što danas ima i živela u raskoši, a pametno je ulagala još pre… »
"Pokrila sam i decu i unuke": Zlata poseduje nekretninu u centru grada, a nekad je živela u nemaštini: "Boravila sam u podrumu…
Blic 10.05.2023
Pevačica Zlata Petrović ne krije da je kao dete živela u siromaštvu, ali, kako sama kaže, tokom karijere je zaradila toliko da je obezbedila ne samo sebe, već i svoju decu i unuke. Zlata je 1983. godine počela da se bavi pevanjem. Od tada je jedna od… »
Vesti dana »

Novi incidenti tokom blokade zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 49 minutajoš 24 povezane

Pred nama je miholjsko leto Meteorolog Ristić dao vremensku prognozu za septembar- Prava jesen stiže ovog datuma
Dnevnik pre 44 minutajoš 21 povezana

Đilas: Brnabić optužila SAD, Veliku Britaniju i EU za teroristički akt u kojem je poginulo 16 ljudi
Pravda pre 2 satajoš 9 povezanih