Povezane vesti
Toliko sam krvi prolila, bilo bi glupo da živim u šupici! Zlata Petrović progovorila o novcu - Pokrila sam decu i unuke
Mondo 10.05.2023
Zlata Petrović se namučila da bi stekla ovo što danas ima i živela u raskoši, a pametno je ulagala još pre 20 godina, jer je, kaže, znala da štedi. Zlata Petrović se namučila da bi stekla ovo što danas ima i živela u raskoši, a pametno je ulagala još pre… »
"Pokrila sam i decu i unuke": Zlata poseduje nekretninu u centru grada, a nekad je živela u nemaštini: "Boravila sam u podrumu…
Blic 10.05.2023
Pevačica Zlata Petrović ne krije da je kao dete živela u siromaštvu, ali, kako sama kaže, tokom karijere je zaradila toliko da je obezbedila ne samo sebe, već i svoju decu i unuke. Zlata je 1983. godine počela da se bavi pevanjem. Od tada je jedna od… »
Vesti dana »
Iran otvorio Ormuski moreuz za sve komercijalne brodove, pada cena nafte
BBC News pre 41 minutajoš 53 povezane
Prosvetna inspekcija na Medicinskom utvrđuje činjenice o izborima za studentski parlament
RTV pre 56 minutajoš 62 povezane
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih
Iran otvorio Ormuski moreuz! Oglasio se iranski šef diplomatije, javio se i Tramp i spomenuo Izrael: Netanjahu besan
Blic pre 1 satjoš 53 povezane