Povezane vesti

Šestak iz škole "Jožef Atila" pretio vršnjacima smrću

Šestak iz škole "Jožef Atila" pretio vršnjacima smrću

Moj Novi Sad 10.05.2023
Protiv dečaka iz Novog Sada, učenika šestog razreda OŠ "Jožef Atila" biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda među svojim vršnjacima. On je, kako se sumnja, napisao zastrašujuće poruke… »
Prijava protiv učenika "Jožef Atila" zbog pretećih poruka

Prijava protiv učenika "Jožef Atila" zbog pretećih poruka

Radio 021 10.05.2023
Protiv učenika OŠ "Jožef Atila" na Telepu, po nalogu Višeg tužilaštva, biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela izazivanje nereda i panike. Prijava će biti podneta zbog slanja poruka u viber grupi učenika u kojima je pretio drugoj deci… »
Uhapšena uzbunjivačica iz Novog Sada, upozoravala na brojne zloupotrebe u EPS-u

Uhapšena uzbunjivačica iz Novog Sada, upozoravala na brojne zloupotrebe u EPS-u

Luftika 10.05.2023
Nataša Prišić iz Novog Sada, koja je svojevremeno javnosti otkrila brojne zloupotrebe u Elektroprivredi Srbije (EPS) za vreme dok je direktor bio Milorad Grčić, uhapšena je od strane SBPOK-a u utorak uveče u Beogradu zbog sumnje da je izvršila… »
Uzbunjivačica iz EPS-a uhapšena zbog izazivanja "panike i nereda"

Uzbunjivačica iz EPS-a uhapšena zbog izazivanja "panike i nereda"

Moj Novi Sad 10.05.2023
Nataša Prišić iz Novog Sada, koja je svojevremeno javnosti otkrila brojne zloupotrebe u Elektroprivredi Srbije (EPS) za vreme dok je direktor bio Milorad Grčić, uhapšena je od strane SBPOK-a u utorak uveče u Beogradu zbog sumnje da je izvršila… »
„On je hteo da završi gejm, probaću i ja“: Dečak iz Novog Sada pisao zastrašujuće poruke na Viber grupi

„On je hteo da završi gejm, probaću i ja“: Dečak iz Novog Sada pisao zastrašujuće poruke na Viber grupi

Luftika 10.05.2023
Protiv dečaka M.Š. iz Novog Sada, učenika šestog razreda OŠ „Jožef Atila“ biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda među svojim vršnjacima. On je kako se sumnja napisao zastrašujuće… »

Vesti dana »